comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike Rusya'da kalıyor mu? Kadroda!

04 Ağustos 2013, Pazar 07:46

Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Emmanuel Emenike, takımı Spartak Moskova'nın Kuban Krasnodar ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosuna alındı.

Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapan ve takımı Spartak Moskova'daki durumu merakla beklenen Emmanuel Emenike, Rus ekibinin Kuban ile karşı karşıya geldiği mücadelenin kadrosuna alındı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Emenike'nin Kuban Krasnodar maçının kadrosunda yer aldığı belirtilirken Rus basını, Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Nijeryalı oyuncunun kadroda yer almasını 'sürpriz' olarak değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin transferi için çaba verdiği bir diğer isim olan Oscar Cardozo, geçtiğimiz günlerde Benfica kadrosundan çıkarılmış ve oyuncunun özel antrenör eşliğinde çalışması sağlanmıştı. Emenike'nin hala maç kadrosuna alınması ise futbolseverler tarafından 'transferin gerçekleşme ihtimalinin zayıf olduğu' yönünde görüşlerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Spartak Moskova teknik direktörü Valeri Karpin, Emenike ile ilgili yaptığı son açıklamada golcü oyuncu ile aralarında özel bir ilişki olduğunu söyleyerek golcü oyuncunun Türkiye'ye gitmek istediğini itiraf etmiş ve bu durumda ellerinden pek de bir şey gelmeyeceğini söylemişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!