comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Jorge Jesus'tan Cardozo açıklaması geldi!

04 Ağustos 2013, Pazar 07:31

Benfica teknik direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye transferi beklenen Oscar Cardozo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Benfica'nın Sao Paulo ile kaşrı karşıya geldiği özel hazırlık maçının ardından Portekiz ekibinin teknik direktörü Jorge Jesus, düzenlenen basın toplantısının ardından Oscar Cardozo'nun geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadan çok Cardozo'nun Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili soruları yanıtlayan Jesus, oyuncusunun yeniden takıma dönme ihtimalinin bulunduğunu ancak bunun kulüp içi bir konu olduğunu söyledi.

Jesus, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Cardozo taraftarlar arasında çok sevilen bir oyuncu. Benfica için çok önemli bir oyuncu oldu burada var olduğu süre içerisinde. Onu her zaman her koşulda savunduk. Bu kulüp içerisinde çözülmesi gereken bir konudur. Burada aslında en önemlisi Benfica'nın menfaatleridir" açıklamasında bulundu.

Portekizli teknik adam Cardozo ile çalışmaktan memnun olduğunu ancak ellerinde olmayan sebeplerin ortaya çıktığını belirterek, "Cardozo'nun yaşadığı her kulübün transfer sürecinde geçirdiği bir süreci yaşamıyor. Onun farklı bir durumu var şu an. Bizler de Benfica'nın menfaatlerini korumak adına bazı kararlar veriyoruz." şeklinde konuştu.

Jesus ayrıca bir basın mensubunun Cardozo'nun ayrılma ihtimaline karşılık yeni transfer düşünüp düşünmedikledikleri ile ilgili bir soruya ise, "O konuya girmek şuanda doğru olmaz. Dediğim gibi Benfica'nın menfaatleri ilk önceliğimiz. Kişiler değildir. Bu konuda daha fazla yorum yapmayı doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!