comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Benfica'da şok! Tribünde Cardozo sesleri!..

04 Ağustos 2013, Pazar 07:16

Fenerbahçe ile adının anılmasının ardından Benfica teknik heyeti tarafından kadro dışı bırakılan Oscar Cardozo'yu taraftarlar Sao Paulo ile oynanan hazırlık karşılaşmasında unutmadı.

Benfica'nın Brezilya ekibi Sao Paulo ile karşı karşıya geldiği efsanevi futbolcusu Eusebio adına düzenlenen özel turnuva maçında tribünlerden 'Oscar Cardozo' sesleri yükseldi.

Luz Stadı'nda oynanan ve Benfica'nın 2-0 mağlubiyeti ile biten özel karşılaşmada Portekizli taraftarların atılan her golün ardından Cardozo lehine tezahüratlarda bulunduğu öğrenildi. Portekiz basınında geniş yer bulan haberlerde taraftarlar, sevgilileri haline gelen ve Fenerbahçe'ye transferi nedeniyle bir süredir kadro dışında kalan Cardozo'nun yokluğunu unutmadıklarını gösterdi.

Özellikle atılan ikinci golün ardından Türkçe tercümesiyle 'Dikkat, tehlike, Oscar Cardozo' şeklindeki tezahüratın yükselmesi karşılaşmanın önemli notları arasında yer aldı.

Fenerbahçe ile adının anılmasının ardından Benfica teknik heyeti tarafından kadro dışında bırakılan Cardozo'nun bir süredir bireysel antrenörüyle çalışmalar yaptığı biliniyordu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!