comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Baroni'den iddialı Devler Ligi yorumu

03 Ağustos 2013, Cumartesi 10:47

Fenerbahçe'nin Salzburg ile oynadığı maçta sarı-lacivertli takımın golünü atan Cristian Baroni, merak edilen konular hakkında açıklama yaptı.

Salzburg maçının uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı soğukkanlılıkla gole çeviren Cristian Baroni, duygularını anlattı.

Salzburg'da attığı penaltının Şampiyonlar Ligi hedefi için büyük önemi olduğunu belirten Brezilyalı yıldız, "Bizim için Avrupa çok önemli. Çünkü geçen yıldan yarım kalan bir hesabımız var. Avrupa Ligi'nde finalin kapısından döndük bu kez Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istiyoruz" dedi.

RÖVANŞ ÇOK FARKLI OLACAK

Son iki sezonda olduğu gibi bu yıla da bir sürü saçma gündem ve belirsizlikle başladıklarının altını çizen Cristian, "Önce UEFA'nın cezası, ardından CAS'ın bunu kaldırması. Bu sürede yaşanan belirsizlik ve kafa karışıklığı. Avrupa'ya gidip gitmeyeceğimiz belli değilken kuraların çekilmesinden bir gün önce kendimizi kupada bulduk. Salzburg bizden konsantreydi ve ligleri de başladıkları için bizden daha hazırlardı. 1-1'lik sonuç rövanş için önemli. Kadıköy'de herşey çok daha farklı olacak ve turu geçeceğiz. Buna inanıyorum" diye konuştu.

NE TAKSİM NE DE UEFA

Cristian; penaltı sonrası koluyla yaptığı, insanların Taksim olaylarına ve UEFA'ya gönderme olarak yorumladığı "T" sevincine de açıklık getirdi: "Brezilya'da çok ünlü bir şarkıcı olan benim de yakın arkadaşım Thiaguin hasta ve tedavi görüyor. Maç gecesi rüyamda onu gördüm. Bana 'Gol atacaksın' dedi. Uyandığımda kendimi çok kötü hissettim onun ölmüş olabileceğini düşündüm ve hemen telefona sarılıp Thiaguin'i aradım. Ona rüyamı anlattım. Bana 'Ben gol atacağını söylediysem doğru söylemişimdir' dedi. Kendisine gol atarsam ona selam göndereceğimin sözünü verdim. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Rüyam gerçek oldu. İnsanların yaptığı yorumlar komik."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!