comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Baroni: 'F.Bahçe, her şeyden büyüktür'

18 Temmuz 2013, Perşembe 12:49

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Cristian Baroni, Topuk Yaylası'nda düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Cristian Baroni, Topuk Yaylası'nda düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kampların yorucu geçtiğini vurgulayan Baroni, "Tabii ki böylesi kamplar her zaman yorucu geçer, bizim de o şekilde. Yeri geldiğimiz zaman çok yoruluyoruz, ağrılarımız oluyor ancak başarıları elde etmek için sezon öncesinde çok iyi çalışmamız gerekiyor." dedi.

"İKİNCİ KEZ BU DURUMU YAŞIYORUM"

UEFA'nın verdiği kararı da yorumlayan Baroni, "Çok üzücü bir durum oldu, ikinci kez böyle bir kararın alınması bizi de taraftarlarımız da çok üzdü. Bu başarıları yakalamak için çok mücadele ettik, sahada ter ettik. Ancak Fenerbahçe bu sorunların hepsini aşacak güce sahip, Fenerbahçe her şeyden büyük. Şu anda takımda büyük bir birlik ve beraberlilik var. Biz de bu sezon hem taraftarımız hem de futbolcularımız arasında bir sinerji yaratarak başarılara ulaşacağız" şeklinde konuştu.

"KİMİN OYNAYACAĞI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL"

TFF'nin yabancı kontenjanı hakkında da konuşan Baroni, "Bizim için önemli olan konu, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak ve en iyi seviye getirmek. Bu sebeple sahada hangi yabancı futbolcunun oynayacağı önemli değil. Şu anda birbirinden önemli kaliteli isimler var ve bu isimlerin hepsinin de ortak hedefleri var. Hepimizin ortak hedefi, Fenerbahçe'yi en seviyeye taşımak" dedi.

"KOCAMAN VE YANAL'I KIYASLAMAM"

Aykut Kocaman'ın ayrılık sürecini de yorumlayan Brezilyalı futbolcu, "Aykut Kocaman ile Ersun Yanal'ı karşılaştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Her hocanın kendisine ait özellikleri vardır. Aykut hoca ile iyi bir dönem geçirdik ve şu anda da Ersun hoca ile antrenmanlarda limitlerimizi zorluyoruz" ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI 

Sezon başında kendisi hakkında ortaya atılan transfer iddiaları hakkında da konuşan Baroni, "Burada önemli benim ne düşündüğüm. Ben ve ailem İstanbul'da olmaktan mutluyuz, Fenerbahçe'yi çok seviyoruz. 2015 yılına kadar sözleşmem var ve bu süre sonuna kadar da takımda kalmak istiyorum. Şayet, Fenerbahçe Kulübü takımdan ayrılmamı ister ve bu yönde bir taleple gelirse o zaman oturup konuşurum" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!