comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Shakhtar çok iyi, F.Bahçe problem!

18 Temmuz 2013, Perşembe 11:14

Türkiye'de daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Shakhtar Donetsk takımının Romen teknik direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe için "Problem" derken, Galatasaray için konuşmak istemedi.

Ukrayna'nın güçlü ekibi Kayserispor ile hazırlık maçı oynayamak için özel uçakla Kayseri'ye geldi. Otel, 2-1 kazandıkları maç öncesi ısınma ve karşılaşma dahil 10 saat kalan Shakhtar Donetsk'ın teknik direktör Lucescu, Kadir Has Stadı'nın zeminini inceledi. Stad Müdürü Ali Üstünel, Yardımcısı Mehmet Sönmez ve diğer görevlilerle Türkçe konuşan ve iyi Türkçe bildiğini belirten Romen çalıştırıcıya Kayserili sporseverler ilgi gösterip, birlikte fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Türkiye'de Beşiktaş ve Galatasaray'ı çalıştıran başarılı teknik direktör, DHA muhabirinin Türkiye ligleri, Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili sorularına kaçamak yanıtlar verdi. Lucescu, "Fenerbahçe'ye neden gelmediniz ?" sorusuna yanıt verirken, kısa bir süre duraksadıktan sonra "Shakhtar çok iyi. Orada şartlar daha iyi. Fenerbahçe, problem" yanıtını verdi. Konuşmak istemediğini belirten Teknik Direktör Mircea Lucescu, "Galatasaray'ı nasıl buluyorsunuz ?" sorusu üzerine sol elini havaya sallayıp" Yorum yok" demekle yetindi.
KAYSERİ SÜPER LİG TAKIMLARI İÇİN ZOR DEPLASMAN
Gece yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile biten maçtan sonra özel uçakla Ukrayna'ya dönen, Rumen teknik adam, Kayseri Kadir Has Stadyumu ve Kayserispor'u çok beğendiğini söyledi. Lucescu, "Sezon hazırlıkları devam etmesine karşın, bize karşı iyi mücadele serğilediler. Bu stadta sarı- kırmızılı Kayserispor ile karşılaşacak takımlara Allah yardım etsin. Kayseri, süper lig takımlarının deplasman maçları için çok zor" dedi. Lucescu, maç bitiminde de gazetecilerin Süper Lig'deki takımlara ilişkin sorularına yanıt vermedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!