comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Katar'dan talibi var!

18 Temmuz 2013, Perşembe 08:18

Katar'ın Al Sadd Kulübü, Moussa Sow için Fenerbahçe'ye 15 milyon euroluk müthiş bir teklif yaptı. Bu sezon şampiyonluğu ‘olmazsa olmaz' gören Başkan Aziz Yıldırım, Senegalli golcüyü satmayacaklarını açıkladı

Fenerbahçe'nin, Senegalli yıldız forveti Moussa Sow için Katar'dan gelen müthiş transfer teklifini geri çevirdiği ortaya çıktı.

Ülkenin en önde gelen kulüplerinden Al Sadd'ın, Senegalli yıldız için sarı-lacivertli kulübe tam 15 milyon euro (38 milyon lira) bonservis bedeli önerdiği belirlendi. Al Sadd önceki yıllarda 8 milyon 150 bin euro karşılığında Galatasaray'dan Abdul Kader Keita'yı transfer ederken Mamadou Niang için Fenerbahçe'ye 7,5 milyon euro ödemişti.

Katar ekibinin, Sow için yaptığı 15 milyon euroluk öneriyi Başkan Aziz Yıldırım'ın kesin bir dille reddettiği vurgulandı. Ezeli rakipleri Galatasaray'ın ligde iki yıldır mutlu sona ulaşması nedeniyle şampiyonluğu ‘olmazsa olmaz' olarak gören Yıldırım'ın, Al Sadd kulübünün yetkililerine, Senegalli golcüyü kesinlikle satmayacaklarını bildirdiği ifade edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!