comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de önyargı sıkıntısı!

12 Temmuz 2013, Cuma 08:32

Fenerbahçe çarşamba günü yaklaşık 7 saat süren bir savunma yaparken, UEFA'nın sarı-lacivertli kulübe olan önyargısının giderilememesi endişe yaratıyor.

Gerek deliller, gerekse tanıkların ifadeleriyle duruşmada kapsamlı bir sunum yapan Fenerbahçeli avukatlar, buna rağmen Disiplin Kurulu müfettişi Palacios'un sürekli yeni deliller ve tapeleri ortaya atması ciddi sıkıntı yarattı.

Başkan Aziz Yıldırım konuşması sırasında bu kez daha sakin bir tavır sergilese de, UEFA'nın tavrı umutları biraz olsun kırdı. Toplantı sonrası "Müfettiş daha önce kullanmadığı argümanlar kullandı. Bu sefer daha farklı maçlar vardı. Bunu sorduk, 'Ben istediğim maçı gösteririm. Öteki maçlara bağlı kalmak zorunda değilim' dedi" ifadelerini kullanan yönetici Deniz Tolga Aytöre'nin duruşma sırasında bir ara İspanyol müfettişe "Elinizde ne varsa hepsini bir anda çıkarın. Parça parça değil" diye çıkıştığı da öğrenildi.

Tahkim'in tavrının endişe yaratmasına neden olan bir diğer olay ise şikenin delili olarak ileri sürülen kaleci antrenörü Murat Öztürk ile Serdar Kulbilge arasında para alışverişiyle ilgili savunmanın gözardı edilmesi oldu. Gün sonunda yapılan mütalaada ikili arasındaki durumun 'şikenin belgesi' olarak gösterilmesi hayal kırıklığı yarattı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!