comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'F.Bahçe'yi hiçbir takımla kıyaslayamam'

18 Haziran 2013, Salı 15:18

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı İsveçli futbolcu Samuel Holmen forma savaşının içinde olacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi İsveçli futbolcu Samuel Holmen, sarı-lacivertli takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden İsveçli futbolcu, Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçti.

Holmen, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Transferin sonuçlanmasını uzun zamandır bekliyordum. Sağlık kontrolü bittikten sonra inşallah akşam imzayı atacağız. Transferi duyduğum zaman gerçekten çok heyecanlandım, çok mutlu oldum. Fenerbahçe'yi hiçbir takımla kıyaslayamam, gerçekten çok büyük bir takım. Çok iyi 3 yıl geçireceğime inanıyorum" diye konuştu.

Yeni takım arkadaşlarıyla iyi uyum sağlayıp, Fenerbahçe'nin başarısı için elinden geleni yapacağını kaydeden Holmen, sarı-lacivertli taraftarların önünde oynamaktan mutluluk duyacağını da ifade etti.

Samuel Holmen, görev yaptığı orta sahada Fenerbahçe'de çok sayıda futbolcunun bulunmasıyla ilgili bir soru üzerine, "Fenerbahçe çok büyük takım. Tabii ki böyle büyük bir takımda orta saha rekabeti olacaktır. Orta sahada fazla oyuncu olması normal. Ancak ben formayı alabilmek için elimden geleni yapacağım" diyerek sözlerini tamamladı.

İsveçli futbolcu, hastanede bir dizi sağlık testinden geçirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!