comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe yine sağ gösterip sol vurabilir!

18 Haziran 2013, Salı 12:03

Sol bek transferi için Ekotto'ya yoğunlaşan ancak talep edilen bonservis bedelinden dolayı Kadlec'in transferine nokta koyan Fenerbahçe bu kez de Stefan Kiesling transferinde aynı taktiği uygulamak istiyor.

Oscar Cardozo'nun transferi için büyük bir çaba harcayan Fenerbahçe, Lizbon'da Benfica ile çatır çatır pazarlık yapıyor! Benfica'nın talep ettiği 17 milyon euroluk bonservis bedelini 10 milyon euro seviyesine düşürmek isteyen Fenerbahçe, diğer bir yandan da Stefan Kiesling için nabız yoklamaya başladı.

İlk hedef olarak Ekotto'yu belirleyen ancak Tottenham'ın talep ettiği bonservis bedelinin yüksek olmasından dolayı Kadlec'in transferine nokta koyan Fenerbahçe Yönetimi, aynı taktiği Stefan Kiessling'te de uygulamak istiyor.

SON PAZARLIK, 22'SİNDEN SONRA... 

Cardozo'nun transferi için 22 Haziran'dan sonra Benfica ile son kez pazarlık masasına oturacak olan Fenerbahçe, Portekiz temsilcisinde olumsuz bir yanıt alması durumunda rotasını tam anlamıyla Stefan Kiessling'e kıracak. Kadlec transferinde Bayer Leverkusen ile yaşanan sıcak ilişkilere güvenen Fenerbahçe, Alman golcü için talep edilen 11 milyon euroluk bonservis bedeliin 8 milyon euro seviyesine çekilmesini talep edecek.

Geçen sezon Leverkusen forması altında 25 golün altına imza atan Stefan Kiessling, iki sezon önce Fenerbahçe'den bir teklif almış ancak bu teklifi geri çevirmişti. Bayer Leverkusen ile olan sözleşmesi 2016 Haziran'ında sona erecek olan Stefan Kiessling için Arsenal'in de nabız yoklamaya başladığı İngiliz basınında konuşulmaya başlandı.



 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!