comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de orta saha yanıyor! Tam 11 oyuncu!

17 Haziran 2013, Pazartesi 20:47

Geride bıraktığımız günlerde Alper Potuk'u transfer ederek orta sahasına yeni bir isim daha monte eden Fenerbaçe'de Samuel Holmen transferinin de sonuçlanmasının ardından tam bir orta saha savaşı yaşanacak.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor forması giyen Alper Potuk'u renklerine katarak orta sahasına takviye yapan Fenerbahçe, prensipte anlaştığı Samuel Holmen'i de renklerine katması durumunda adeta orta saha patlaması yaşayacak.

Hali hazırda kadrosunda 10 orta saha futbolcusu bulunan sarı lacivertli ekipte bu sayı İsveçli futbolcunun da olası transferinin gerçekleşmesi durumunda 11'e yükselecek ve orta sahanın ortası için adeta forma savaşı yaşanacak.

Geride bıraktığımız sezonda İBB forması ile çıktığı 33 karşılaşmada 11 gol ve 5 asist kaydeden Holmen'in, Fenerbahçe'ye imza atması durumunda bu geniş orta saha yelpazesinde kimi formasından uzaklaştıracağı şimdiden merak konusu oldu.

SEZER VE BARONİ DİKEN ÜSTÜNDE

Orta alanda görev yapan oyuncuların sayısının bu kadar artması akıllara hangi futbolcular ile yolların ayrılacağını getirirken bu listenin en başında iki futbolu göze çarpıyor.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle fazla forma şansını bulamayan Sezer Öztürk ve özellikle İtalya'dan talipleri olan Cristian Baroni ile yolların ayrılması bekleniyor.

TOPUZ, SELÇUK VE RECEP YENİ UZATTI!

Sarı lacivertli ekip ayrıca geride bıraktığımız sezon sonunda sözleşmeleri sona eren Selçuk Şahin, Mehmet Topuz ve Recep Niyaz ile sözleşme yenilemişti.

Fenerbahçe'de orta sahanın ortasında görev yapan futbolcular şu şekilde; Emre Belözoğlu, Sezer Öztürk, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Recep Niyaz, Alper Potuk, Raul Meireles.

(Sporx)


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!