comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den bir transfer daha!

17 Haziran 2013, Pazartesi 20:04

Fenerbahçe, İstanbul BB'den Holmen ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan ve Alper Potuk, Bruno Alves ve Michal Kadlec ile anlaşan Fenerbahçe, 4. transferi de gerçekleştirmek üzere...

Sarı-lacivertliler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Samuel Tobias Holmen ile prensip anlaşmasına varıldığını, futbolcunun 18 Haziran Salı günü geçeceği sağlık kontrolünün ardından sözleşmenin imzalanmasının planlandığı duyuruldu.

Futbola henüz 9 yaşında 1993 yılında ülkesi takımlarından Annelunds IF altyapısında başlayan Holmen, buradan IF Elfsborg'e geçti ve 2002 yılında da profesyonel oldu. Kısa süre içinde Elfsborg'un önemli isimlerinden biri olmayı başaran yetenekli oyuncu, 5 sezon kaldığı takımında 112 maçta sahaya çıkarken 18 golün altına imzasını attı. 

2007 yılında Danimarka ekiplerinden Brondby'e 1,5 milyon euro karşılığında geçen 1,78'lik oyuncu, burada da 3 sezon içinde istikrarlı bir görüntü ile 85 maça çıktı ve 13 kez ağları sarstı. 2010 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin dikkatini çeken Holmen, 1 milyon euro karşılığında ülkemize geldi ve 3 sene boyunca 102 mücadelede ter dökerek, 23 gol attı. 28 yaşındaki İsveçli orta saha, geçtiğimiz sezon 33 maçta oynadı, 11 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama şu şekilde;

"Kulübümüz, futbolcu Samuel Tobias Holmen ile prensip olarak anlaşmaya varmış olup, yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından oyuncu ile sözleşme imzalanması planlanmaktadır." Fenerbahçe Futbol A.Ş.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!