comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Hedefte Ekotto var!

13 Haziran 2013, Perşembe 09:46

Kadlec konusunda Leverkusen'le anlaşamayan Fenerbahçe, Tottenham'da top koşturan Ekotto'yu kadrosuna katmak üzere yoğun çaba harcıyor. Sarı-lacivertliler, Cardozo için de Benfica ile kıran kırana pazarlık yapıyor.

Sarı-lacivertli kulüp, UEFA cephesinde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen transfer çalışmalarına devam ediyor.

Savunmasının sol kanadına mutlaka takviye yapmak isteyen ancak Michal Kadlec için Leverkusen Kulübü'nü ikna edemeyen Fenerbahçe'nin rotasını Tottenham'ın sol beki Ekotto'ya çevirdiği bildirildi. Sarı-lacivertli kulübün, Kamerunlu futbolcunun transferini sonuçlandırmak üzere İngiliz ekibiyle kısa süre içinde pazarlık masasına oturması bekleniyor.
Bu arada Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'yu renklerine bağlamak için önemli adımlar atan Fenerbahçe'nin, Benfica ile kıran kırana pazarlık yaptığı ifade edildi. İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın, Cardozo transferini mutlu sonla bitirmek için yoğun çaba harcadığı kaydedildi. Fenerbahçe, Cardozo ile parasal konularda daha önce büyük ölçüde anlaşma sağlamıştı.

Diğer taraftan transfer arayışını sürdüren Fenerbahçe'nin, CSKA Moskova'da forma giyen Japon yıldız Keisuke Honda'nın peşinde olduğu ileri sürüldü.

SENAD OK / Milliyet 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!