comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Serdar da bitti!

13 Haziran 2013, Perşembe 09:31

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek F.Bahçe ile görüşen Serdar Taşçı "gönül rahatlığıyla" tatile çıktı. Yabancı sınırlaması nedeniyle yerli oyunculara yönelen F.Bahçe, gurbetçi stoperden sonra kulübü Stuttgart ile de anlaştı.

Gurbetçi oyuncu için Stuttgart ile anlaşıldı. F.Bahçe 4 milyon euro\'yu taksitlerle ödeyecek. Yeni sezonda F.Bahçe\'nin stoperleri Bruno Alves ile Serdar Taşçı olacak. Alman ekibinde uzun zamandır görev yapan ve kaptanlığa kadar yükselen Serdar Taşçı kulübünü ikna etti. Yöneticileriyle görüşen Serdar Taşçı, \"Ben F.Bahçe ile anlaştım. Türkiye\'ye gitmek istiyorum. Bonserviste kolaylık sağlayın\" dedi.

1 milyon euro indirim
Fotomaç\'ın haberine göre; Alman ekibinin yöneticileri de hizmetlerini göz önüne alarak 5 milyon euro\'dan 4 milyon euro\'ya indi. Stuttgart\'ın ödemelerde de kolaylık sağlaması F.Bahçe\'nin işi bitirmesine yetti. Sarı-lacivertliler 26 yaşındaki oyuncu için ödenecek 4 milyon euro\'yu taksitlere bölecek. Stuttgart\'ta yoğun bir sezon geçiren (39 maçta oynadı, 1 gol attı) gurbetçi oyuncu bu gelişmelerden sonra tatile çıktı. Serdar Taşçı, 1 Temmuz\'da başlayacak yeni sezon için İstanbul\'a gelecek. Serdar\'ın önümüzdeki hafta resmi imzayı atması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!