comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe o ismi ne zaman açıklayacak?

12 Haziran 2013, Çarşamba 23:06

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Mustafa Denizli, Lucescu gibi isimlerden istediği cevabı alamayan Fenerbahçe'nin geçtiğimiz gün İstanbul'a çağırdığı Ersun Yanal ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından teknik adam arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin hoca arayışları yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.

SuperFB.com'un haberine göre teknik direktör Kocaman'ın ayrılışının ardından akla gelen ilk isim olan Ersun Yanal, geçtiğimiz gün ikinci kez İstanbul'a gelerek Fenernabjeçli yöneticilerle bir araya gelmişti. Öğrenilen bilgiye göre Yanal ile yapılan görüşmelerin olumlu gittiği ve sarı lacivertli yönetimin ortak karar olarak Yanal ile el sıkıştığı ifade edildi.
Henüz resmileşmeyen haberlere göre Eskişehirspor ile yollarını ayıran ve hatta 1 milyon dolarlık tazminatını da alacaklarına mahsup sayılacak olan Ersun Yanal, bu aşamada  önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başındaki teknik adam olacağını işaret ediyor.

DİĞER ADAYLAR

Yeni sezona iddialı transferler ve yepyeni bir teknik kadro ile hazırlanmak isteyen Fenerbahçe, teknik direktör adaylarıyla tek tek görüşmeyi seçiyor. Sarı lacivertli yönetimin aralarında Mustafa Denizli ve Mircea Lucescu gibi isimlerle görüştüğü bilinirken bu adaylardan sadece Ersun Yanal ile el sıkıştığı ifade ediliyor.

51 yaşındaki Ersun Yanal, kariyerinin en parlak yıllarını 2004-2005 yıllarında yaşamış ve A Milli Futbol Takımımız'ın başına geçmişti. Milli takım hocalığının haricinde Yanal, Manisaspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Denizlispor ve Eskişehirspor'da oynattığı hücum futboluyla son yılların en dikkat çeken Türk teknik adamlarının başında gelmekte... SBS'de rekor başarı Doğa Koleji'nin oldu!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!