comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bu kez de İtalyanlar Krasic'in peşinde...

12 Haziran 2013, Çarşamba 17:05

Fenerbahçe'nin Juventus'tan kadrosuna kattığı Milos Krasic'in İtalya'daki menajerliğini üstlenen Vlado Borozan, Sırp yıldıza gelen teklifleri inkar etmezken, son sözü sarı lacivertli takımın söyleyeceğini belirtti.

Fenerbahçe'nin Serie A ekibi Juventus'tan transfer ettiği Sırp yıldız Milos Krasic, sarı lacivertli takımda beklentileri karşılayamayan bir sezonu geride bıraktı. Buna rağmen, Avrupa futbol piyasasındaki popülaritesini yitirmediği, gelen transfer teklifleriyle kendini gösteriyor.

Sezon bitimiyle birlikte İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Sunderland'in peşine düştüğü iddia edilen Krasic'in Serie A'dan da talipleri olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe'de geçirdiği sakatlık sonrası kendisini sezon başında ısrarla istemesine rağmen Aykut Kocaman'ın gözüne girmeyi bir türlü başaramayan Krasic'in İtalya'daki temsilcisi Vlado Borozan ve menajeri Dejan Joksimovic, İtalyan bir internet sitesine Sırp oyuncuya gelen teklifler üzerine konuştu.

Vlado Borozan, yaptığı açıklamada "Krasic'e Serie A'dan teklifler var ve bence Milos, İtalya'ya kendini göstermek için geri gelebilir. Fenerbahçe'de zor bir sezon tecrübe etti. Kulübüyle anlaşma yoluna gidilebilir. Hangi kulüpler ilgileniyor, isimleri veremem ama orta ve üst derece arasında takımlardan olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Bu gelişme üzerine İtalyan basını, Fenerbahçe'nin de 4.5 ile 5 milyon Euro arasında bir bonservis ücreti karşılığında Milos Krasic'i elden çıkarabileceğine yönelik tahminlerde bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!