comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Krasic, İspanyol devini reddetti!

12 Haziran 2013, Çarşamba 15:40

Fenerbahçe gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Milos Krasic ile yollarını yine ayıramadı. Sevilla'nın yaptığı teklifi Sırp oyuncu geri çevirdi.

Fenerbahçe, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Milos Krasic ile yollarını yine ayıramadı. İspanyol Sevilla takımının yaptığı teklif, Sırp oyuncu tarafından geri çevirdi.

Fenerbahçe Yönetimi, geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Milos Krasic'ten kurtulamadı.
Sarı-lacivertliler bir süre önce Krasic'in menajerini İstanbul'a çağırarak Sırp futbolcuya takım bulmasını istemişti. İtalya'dan bazı kulüplerle yapılan görüşmeler Krasic'in istediği ücretin fazlalığı nedeniyle sonuçsuz kalmıştı.
Krasic elde kaldı!
Bu kez Sırp oyuncuya İspanya'dan talip çıktı. Fakat Krasic bir kez daha Fenerbahçe'den aldığı ücretin karşılığını bulamadı. Sevilla, deneyimli futbolcunun bonservisi için Fenerbahçe'ye 4 buçuk milyon euro ödemeyi kabul etti. Krasic'e de yıllık 1 buçuk milyon euro teklif edildi.
Sarı-lacivertli kulübe 7 milyon euroya transfer olan ve 4 yıllık sözleşme çerçevesinde senelik 2 milyon 300 bin euro ve maç başı 12 bin 500 euro alan Krasic, Sevilla kulübünden alacağı ücreti düşük bularak teklifi reddetti.

Aykut Kocaman'ın ayrılmasından sonra yerine gelecek teknik direktörü bekleyen Milos Krasic, hem yeni çalıştırıcı ile birlikte bir şans daha bulacağını hem de alacağı yıllık ücreti düşünerek Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Cardozo ile birlikte bir de sol bek transfer edecek olan Sarı-lacivertliler ise Yobo ve Stoch'u takımda tutarak Krasic ile yolları ayırmak istiyor.

(NTV Spor)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!