comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe 'çılgın frikikçi' için devrede!

12 Haziran 2013, Çarşamba 11:20

Transferde Alper Potuk ve Bruno Alves'e imza attıran Fenerbahçe ile ilgili Rus basınından flaş bir iddia daha geldi.

Teknik direktör arayışlarında Ersun Yanal ile anlaşmaya çok yakın olan Fenerbahçe'nin transferdeki hedefleri ile ilgili de Avrupa'da yeni iddialar ortaya çıkıyor. Rus basınında yer alan habere göre hücum bölgesine en az bir takviye yapacak olan sarı-lacivertliler, CSKA Moskova'nın Japon oyuncusu Keisuke Honda'yı gündemine almış durumda...

HONDA AYRILMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLADI
Üstelik oyuncu da takımdan ayrılmaya dünden razı. 2013'ün Ocak ayında sona erecek olan kontratını uzatmaya yanaşmayan Honda son açıklamalarında, "CSKA ile kontratım sürüyor, ancak buradaki işimin bittiğini düşünüyorum. Bu yazın tam olarak istediğimi gibi şekillenmesini diliyorum" şeklinde konuşarak ayrılmaya hazır olduğunu gösterdi.

CSKA DA GÖNDERMEK İSTİYOR

Rus ekibi de, çılgın frikikler atan oyuncusunu kontratını uzatmaya yanaşmaması nedeniyle satmaya sıcak bakıyor. Moskova ekibinin Genel Direktörü Roman Babaev transfer ile ilgili konuşurken, "Eğer ciddi bir teklif gelirse, kulüp oturup konuşmaya hazır. Honda da ayrılmak istediğini gizlemedi. Buna rağmen, an itibariyle bize gelmiş bir teklif yok." sözleriyle oyuncuyu satmaya hazır olduklarını vurguladı.

EN CİDDİ RAKİP MILAN!

Haberde ayrıca 26 yaşındaki oyuncunun en ciddi talibi olarak, orta sahasındaki Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng'i Chelsea ya da Monaco'ya göndermeye hazırlanan Milan gösterilirken, İspanya'dan Sevilla, Almanya'dan Schalke ve İngiltere'den Liverpool'un da gelişmeleri yakından takip ettiği kaydedildi.

RUSYA'DA KUPALARA ULAŞTI!

2010 yılının başında Hollanda Eredivisie takımı VVV Venlo'dan CSKA Moskova'ya 6 milyon euroya transfer olan yetenekli orta saha, Rus ekibinde lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı. CSKA ile bu sezon 28 mücadelede sahada yer alan Asyalı krampon, 9 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!