comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bruno Alves: 'Kararı isteyerek aldım'

11 Haziran 2013, Salı 18:36

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bruno Alves, sarı-lacivertli takımı neden seçtiğini ve İstanbul'daki ilk izlenimlerini anlattı.

Fenerbahçe'nin Zenit'ten kadrosuna kattığı Bruno Alves, İstanbul'a geldikten sonra ilk izlenimlerini FB TV'ye anlattı. Sarı-lacivertli takıma gelme kararını isteyerek aldığını belirten Portekizli, Türkiye Ligi'ni de yakından takip ettiğini ifade etti.

"Fenerbahçe ve İstanbul'la ilgili ilk izlenimleri hakkında konuşan Bruno Alves, "Uzun ve yorucu bir gün olduğu. Yorgunluğu ötesinde çok mutluyum. Bu kulübün içinde yer aldığım için mutluluk duygusu hissediyorum" diye konuştu.   'İstanbul trafiğiyle tanıştı mı?' şeklindeki soruya cevap veren Alves "Ufak da olsa karşılaştım. Bu problem değil. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla İstanbul muhteşem bir gün. Umarım bu şehirde muhteşem anlar yaşarım" dedi.
"KARARI İSTEYEREK ALDIM"

"Tamamen benim kararım oldu. İsteyerek bu kararı aldım. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün benimle ilgilendiğini duyduğumda mutlu oldum. Fenerbahçe büyük bir kulüp ve güçlü bir taraftarı var. Sonrasında Raul Meireles ile konuştum. Fenerbahçe, İstanbul ve Türkiye ile ilgili harika şeyler söyledi. Fenerbahçe hedefleri büyük bir kulüp. Tüm bunları bir araya getirdiğimde karar alma aşamasında işim kolaylaştı.  "

"RAUL MEIRELES KULÜBÜ ANLATTI"

"Raul Meireles kulüple ilgili bilgiler verdi. Kulübün organizasyonunun harika olduğundan bahsetti. Sonrasında İstanbul'daki yaşantıyı anlattı. Türkiye'de yaşam kalitesinin iyi olduğundan ve pişman olmayacağımdan bahsetti. uzun uzun konuştu. Bu bilgileri verdikten sonra buraya gelme kararı aldım.  "

"SERT VE SAĞLAM OYNAMAYI SEVERİM"

"Öncelikle ben savunmacıyım. Fenerbahçe benim için kariyerimdeki üst seviye olacak. Bu anlamda çok mutluyum ve kendime inanıyorum. Kariyerimi üst seviye taşımak için bana katkısı olacak. Sert ve sağlam oynamayı severim. Buradaki amacım takımımın gol yememesi. Bunun ötesinde üst düzey futbolda topla oynamak da gerekiyor. İmkan dahilindeyse takıma hücum anlamında da katkı yapmayı severim. Dediğim gibi ben kazanmaya alışkın ve kazanma duygusu yüksek bir futbolcuyum. Gittiğim kulüplerde hep şampiyonluklar yaşadım. Burada da şampiyonluklar yaşamk istiyorum. "

"TÜRKİYE LİGİ'Nİ BİLİYORUM"

"Türkiye ligini iyi biliyorum, ve ligi takip ettim. Derbi maçları tüm dünyada yayınlandığı için bu maçları da izledim. Portekiz Milli takımı'ndan arkadaşlarımın bazıları burada oynadığı için Türkiye ligini takip ettim. Türkiye'deki futbol kalitesi yüksek. Rekabetin üst düzey olduğu bir lig. Fazlasıyla kaliteli futbolcular var. Fenerbahçe'nin kadrosunda kaliteli isimler var. Bu isimlerin katkısıyla Fenerbahçe başarıya ulaşacaktır.  "

"AİLEM EŞİTTİR FUTBOL"

" Öncelikle benim ailem eşittir futbol. Babam, dedem ve kardeşlerim futbolun içinde. Bizde herkes futbolun içinde. Bizler babamızın antrenörlüğü altında futbola başladık. Onun sayesinde futbola başladık ve bu seviyelşere geldik. Ailemde hep futbol oldu. Futbol bizde bir tutku. Benim idolüm babam. Hep beni eğitmiştir. Onu hayatım boyunca örnek aldım. babamla ve ailemle gurur duyuyorum. Ailem bana hep destek oldu. Onların bugüne gelmemde katkıları çok büyüktür. Onlara teşekkür ediyorum.  "

HOBİLERİ VE AİLESİ...

"Futbolun dışında ailemle olmayı seviyorum. Kardeşlerimle Play Station oynamayı seviyorum. Arkadaşlarımla ayak voleybolu oynamayı seviyorum. Brezilya şarkıları söylemek hobilerim arasında. Bir insan mutlu olması için neler yapması gerekiyorsa onları yapmalı. Ayrıca mutlu olmak için Fenerbahçe'ye geldim ve mutluyum.

Bir kızım ve bir de oğlum var. Bir oğlum da yolda, bekliyoruz. Çocuklarımın hep mutlu olmasını isterim. Onların tercihleri ne olrusa olsun destek olacağım. Çocuklarımın içinde mutlaka futbol aşkı vardır. Çünkü bizimle birlikte büyüyorlar. Oğlum futbolcu olursa mutlu olurum ve onu desteklerim."

RAUL MEIRELES YORUMU

"Raul çok yeteneklidir. Şarkı söylemeyi sever. İnternetteki görüntülerini Portekiz Milli Takım kampında bana izletti. Hayranlıkla izledim kendisini. Raul sürekli sevecendir, espri yapar, ve yardım etmeyi sever. Onun gibi bir arkadaşım olduğu için mutluyum. Ayrıca onunla aynı takım da olmaktan dolayı daha çok mutluyum."

TARAFTARA MESAJ

"Taraftarlarıma şunu söylemek istiyorum, burada olmaktan dolayı mutluyum. Onların önündee, onların Ben her zaman sahada en iyisini yapmaya çalışacağım. Onları mutlu etmek için her şeyimi vereceğim. İnşallah mutluluğumuz birleşir ve gücümüzle arzu ettiğimiz başarıları elde ederiz, kupaları kaldırırız."

"Forma muhteşem. Renklerine bayıldım. Ekrandan kendimi izliyorum ve hayran oldum. Fenerbahçe formasının bana çok yakıştığını düşünüyorum. "


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!