comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Eskişehir Başkanı'ndan transfer gerçekleri!

22 Mayıs 2013, Çarşamba 19:15

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'un transferi ile ilgili Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Alper Potuk transferi ile ilgili son gelişmeleri anlattı.

"Önceliklemeselenin özüne şöyle bakmak lazım. Alper takımımızdan ayrılsın hiçistemeyiz. Ama bu sezon Alper bize transfer yapmak arzusunda olduğunusöylemişti. Geçen sezon da bu gündeme geldi ama olmadı ve sözleşmesiniuzatmıştık. Alper'e transferde kolaylık yapacağımızı da konuştuk ozaman. Biz sözlere riayet ederiz. Alper Fenerbahçe ile görüşüyor,kendisi de memnun olursa 6.250 bin euro nakit para, Bienvenu ve OrhanŞam da bizim kadromuzda olacak. Galatasaray'ın da bu oyuncuylailgilendiği doğrudur. Ali Dürüst, Aysal ve albayrak ile birlikte deolduk bu konuyla ilgili. Bize vermiş oldukları teklif noktasında sıcakbakamazdık çünkü rakamlarda bizve sıkıntı vardı. 3 milyon nakit, 3milyonu da sezon içinde alacaktık ve ek olarak Culio'yu teklif ettiler.Ben de kabul edemeyeceğimi belirttim. Mümkün değil bizim bu teklife evetdememiz.
"Hem yönetimime söylemem gerekti bu görüşmeyi. Onlardanayrıldıktan sonra Fenerbahçe kulübü bize resmi teklifini iletti. Biz dekulübün menfaatlerini düşünmek zorundayız. Bu görüşmelerin ardındanAlbayrak ile ben de görüştüm. Hayırlı olsun ver oyuncuyu dedi. Anadolufutbolunda efsaneleri yaratmış bir kulübüz biz. Taraftarıyla vekadrosuyla belirli bir duruşa sahibiz. Bugün bu, yarın başka bir oyuncuolur. Süper Lig'de 18 kulüp her zaman birbirine oyuncu alıp satacaktır."

"Alper'inenteresan bir düşüncesi yoktur. Alper'de Fenerbahçe gibi bir takımageleceğini teslim edecek. O da anlaşması lazım. Bizim Fenerbahçe ileanlaşmamız tamamdır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!