comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Hıncal Uluç: 'Fenerbahçe bunu hep yapıyor'

22 Mayıs 2013, Çarşamba 16:36

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Alper Potuk'un Fenerbahçe'ye transfer olması gündemi meşgul ederken; ünlü yorumcu Hıncal Uluç'tan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için savaş verdiği Alper Potuk, Sarı lacivertli ekibin yolunu tuttu. Bu transfer gündemi alt üst ederken, Ünlü yorumcu Hıcal Uluç konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  İşte Hıncal Uluç'un sabahspor.com'da yer alan açıklamaları:

FENERBAHÇE BUNU HEP YAPIYOR

"Ezeli rakibinin elinden, onun ilgilendiği futbolcuyu kapmak iyi birşey. Ben 55 yıldır gazeteciyim, Fenerbahçe bunu hep yapıyor, Çok iyi yapıyor"

GALATASARAY YÖNETİMİNDE KAOS VAR

"Galatasaray şuan kongre derdinde ki bence doğru yapıyorlar.Ünal Aysal onun bunun hatrına yanlış isimleri ekibine seçti.Galatasaray yönetiminde şuan da bir kaos var.Aysal kendi kafasına göre, kendine uyan yeni bir kurul oluşturacak.onun bunun hatrıyla adam almayacak"


ALPER CESARET EDEMEDİ

"Galatasaray'ın Alper Potuk konusunda çok hırslı ve iştahlı olduğunu düşünmüyorum. Yöneticiler bu transfere olsada olur olmasada olur mantığıyla baktılar. Bunda futbolcunun maliyetini yüksek oluşu rol oynadı bence.Bu durumda taraftarlar ve yönetim Melo'nun kalmasını isteyecek. Galatsaray'da Selçuk var, Sneijder var, Amrabat, Emre Çolak gibi isimler var.Alper bu nedenle cesaret edememiş olabilir kadroya giremem diye.Zaten Galatasaray'ın ihtiyacı savunmada, savunmanın her bölgesine ihtiyaç var"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!