comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

SON DAKİKA: İşte katil zanlısının ifadesi!

14 Mayıs 2013, Salı 15:08

Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın katil zanlısı Yusuf Ortak, polise verdiği ifadede olayın nasıl yaşandığını anlattı.

Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Yusuf Ortak cinayeti itiraf etti.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın verdiği habere göre daha önceden de poliste kaydı bulunan Yusuf Ortak'ın ifadesinde, "Çocukluk arkadaşım olan Yusuf B. İle Fatih Kadınlar Pazarı'ndaki evimizin yakınındaki kahvehanede maçı izledik. Arkadaşımı yolcu etmek üzere Edirnekapı'ya kadar yürüdük. Metrobüs durağında arkadaşımı yolcu ettim. Evime doğru geri gidecekken Metrobüs durağından gelen 10 kişilik Fenerbahçeli taraftar grubu bana sataştı. El kol hareketleri yaparak "Şışşt" şeklinde seslendiler. "Hayırdır" der demez grup bana doğru koştu. O anda kendimi korumak için bir arkadaşımın bana hediye ettiği üzerimdeki bıçağı çıkarttım. Yaklaşan gruba doğru da salladım. Benim de parmağım yaralandı. Tam ben kaçarken yolcu ettiğim arkadaşım kavgayı duyup yanıma geldi. Birlikte kaçtık. Benzinlikte ellerimi yüzümü yıkadım. Sonra eve geldim. Arkadaşım da ayrılarak evine gitti. Kaçarken olayda kullandığım bıçağı surlara doğru attım" dedi.
Polis şüphelinin sur dibine attığını söylediği bıçağı arıyor.

Öldürülen Burak Yıldırım'ın cenazesi dün toparağa verilmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!