comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike'de son durum!

14 Mayıs 2013, Salı 14:16

Emanuel Emenike'nin temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Erdem Konyar, Nijeryalı oyuncunun Fenerbahçe'ye dönüş olasılığıyla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor\'da Özgür Sancar\'ın canlı yayın konuğu olan Konyar, \"Şu ana kadar bize intikal eden bir şey yok. Fakat kulüpler düzeyinde bir görüşme olabilir. Kulüpler anlaşırsa bizim için sorun yok. Emenike, Fenerbahçe\'yi seviyor. Anlaşma olursa Fenerbahçe\'de yeniden oynamak ister. Fakat şu anda her şey Spartak Moskova\'ya bağlı. Onların vereceği talimata göre biz hareket edebiliriz\" dedi.

KULÜPLER ANLAŞIRSA BİZİM ANLAŞMAMIZ SORUN OLMAZ
Emenike\'nin dizindeki menüsküs problemi nedeniyle 15 dakika süren bir küçük operasyon geçirdiğini, 3 hafta sonra sağlam biçimde sahalara döneceğini belirten Konyar, \"Şu anda kendisini iyi hissediyor. Türkiye\'ye dönmek ister elbette. Aykut Kocaman\'a büyük saygı ve hürmeti var. Fenerbahçe\'ye sempatiyle bakıyor. Taraftarı seviyor. Yaz transfer döneminde her şey olabilir. Zaten kulüpler anlaşırsa bizim için sorun olmaz. Biz de anlaşabiliriz\" diye konuştu.
10 MİLYON EURO\'NUN ÜZERİNDE
Emenike\'nin Spartak\'la 2016\'ya kadar sözleşmesi olduğunu belirten Konyar, \"Sözleşmesinde 50 milyon euro karşılığında serbest kalır diyor; ama bu rakam çok abartılı. 50 milyon olmaz; 10 milyon euronun biraz üzerinde bir ücretle serbest kalır\" dedi.

Emenike önceki sezon başında Karabükspor\'dan Fenerbahçe\'ye transfer edilmiş, ancak şike sürecinde yaşananlardan dolayı, sarı lacivertli takımda bir maç bile forma giyemeden Spartak Moskova\'ya transfer olmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!