comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Meireles konusunda FLAŞ gelişme

14 Mayıs 2013, Salı 11:38

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles konusunda inceleme başlatılmasına karar verdi.

F.Bahçe'nin Portekizli futbolcusu Meireles'inderbi maçının son dakikalarında yaptığı ve kamuoyuna yansıyan "şokhareketi" konusunda Türkiye Futbol Federasyonu inceleme başlatılmasınakarar verdi. TFF Disiplin Müfettişleri ile Hukuk Müşavirliği sabahsaatlerinde gerçekleştirdiği mini zirvenin ardından yayıncı kuruluştanrejisi ayrı olan ve 399. kanaldan 3D yayınlanan maçın görüntüleriniistedi. TFF Hukuk Müşavirliğinin temsilci ve hakem raporlarında yeralmayan olayla ilgili olarak F.Bahçeli Raul Meireles'i görüntüdenPFDK'ya sevkedebileceği öğrenildi.

EMRE 1 MAÇ ALMIŞTI

RaulMeireles'in derbi maçında yaptığı hareketin ardından PFDK'ya sevkigündeme gelirken benzer olay 2008-2009 yılında Emre Belözoğlu ile ilgiliyaşanmıştı. O sezonun 23. haftasında 8 mart günü oynanan Kayserispor -F.Bahçe maçında Emre Belözoğlu, kendisini sakatlayan Cangele'ye karşıyaptığı boğaz kesme hareketinden dolayı PFDK'ya sevk edilmiş ve 12 mart2009 günü toplanan PFDK F.Bahçeli futbolcuya sportmenliğe aykırıhareketten bir maç ceza kesmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!