comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe, Arda için gözünü kararttı!

14 Mayıs 2013, Salı 09:16

Sözleşmesinde "24 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi yer alan Arda için Fener yönetimi harekete geçti. Arda'nın menajeri Ahmut Bulut ile de temasa geçilecek.

Son 2 sezonda şampiyonluğu Galatasaray\'a kaptıran Fenerbahçe, yöne sezon için gözünü karartmışa benziyor. Sarı-Lacivertli yönetim önceki sezon İspanya\'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Galatasaray\'ın eski yıldızı Arda Turan\'ı yüksek maliyetine rağmen kadrosuna katmayı hedefliyor! Bu transferi özellikle Başkan Aziz Yıldırım\'ın çok istediği gelen haberler arasında.

RAKAM AŞAĞIYA ÇEKİLEBİLİR
Arda Turan\'ın Atletico Madrid ile yaptığı sözleşmeye göre milli futbolcu 24 milyon Euro karşılığında serbest kalabiliyor. Ancak bu rakamın İspanyol ekibi tarafından tedbir amacıyla sözleşmeye konulduğu, bu rakamın aşağıya çekilme ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe yönetiminin Atletico Madrid ile yakın bir zamanda pazarlık masasına oturacağı, öncelikli olarak da Arda\'nın menajeri Ahmet Bulut ile temasa geçilerek kendisinin bu transferde yardımcı olmasının sağlanacağı ifade ediliyor.
YERLİ FUTBOLCU KIYMETE BİNDİ
Milliyet\'in haberine göre; Fenerbahçe yönetiminin bu hamleyi yaparken 2014/15 sezonundan itibaren sahada maksimum 5 yabancı şartının getirilmesi ve bundan dolayı yerli futbolcuların öneminin artmasının büyük etkisi olduğu ve yerli futbolcu kalitesinin yükseltilmesinin öncelikli amaçlardan birisi olduğu belirtiliyor.

YILDIZLAR SIRADA BEKLİYOR
Fenerbahçe, Arda Turan ile birlikte yüksek maliyetli başka transferlerinin de olacağı kulübe yakın kaynaklar tarafından belirtiliyor. Benfica\'da forma giyen Oscar Cardozo Fenerbahçe\'nin transfer listesindeki maliyeti yüksek isimlerden bir tanesi. Paraguaylı futbolcu 2 senedir Kocaman\'ın transfer edilmesini istediği bir isim. Ayrıca Avrupa futbolunun yakından tanıdığı bir stoperin de transfer listesinde yer aldığı ve bu ismin sır gibi saklandığı da belirtiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!