comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

''Yenilseydik sahayı basacaklardı''

14 Mayıs 2013, Salı 09:01

Tansiyonun bir saniye olsun inmediği dev derbide, facianın eşiğinden dönüldü.

90 dakika esnasında bazı kendini bilmez kişiler sahayı yabancı madde atsalar da korkulan kadar büyük olayların çıkmamasının tek nedeni F.Bahçe'nin maçı kazanmış olmasıydı.

Milliyet\'in haberine göre; LİG TV kameraları futbolcular arasındaki tartışmaları, meşale yakan bazı kişileri gösterse de bir de sadece güvenlik kameralarına yansıyanlar vardı. Peki önceki gece Kadıköy'de ne oldu, neler yaşandı? İşte F.Bahçe yönetiminin yaptığı hasar tespitinden çıkan içler acısı gerçekler.
Yöneticiler dün ilk iş olarak Saracoğlu'ndaki güvenlik kameralarının kayıtlarını tek tek izlediler. Amaç yabancı madde ve meşale atanları belirlemekti. Fakat kameralarda öyle detaylar vardı ki, yöneticiler yakılmayan yüzlerce meşale olduğunu tespit etti. Yapılan araştırma sonrası bunun organize bir iş olduğu ve olası F.Bahçe mağlubiyetinde bunların hepsinin yakılıp, sahaya atılacağı belirlendi.

GÖRÜNTÜLER EMNİYETTE
Yöneticiler bu durumla ilgili olarak \"Herhalde meşaleleri yakıp, oluşacak karambolde sahayı basacaklardı\" görüşünde birleşti. Gece geç saatlere kadar kişileri tespit etmeye çalışan yöneticiler görüntüleri emniyet güçleriyle de paylaştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!