comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Burak'ın katil zanlısı yakalandı!

14 Mayıs 2013, Salı 00:47

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki Burak Yıldırım'ın katil zanlısı İstanbul'da yakalandı. Zanlının İstanbul Emniyeti'ne götürülerek sorgulandığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçeile Galatasaray arasında oynanan maçın ardından evine dönerkenEdirnekapı'daki metrobüs durağında bıçaklanarak öldürülen katilzanlısının yakalandı. Bingöl'e gitmek üzereyken Karagümrük'te yakalanankatil zanlısı suçunu itiraf etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, katil zanlısı Yusuf O.'nun suçunu itiraf ettiğini açıkladı.
Çapkın,"Şahsı şehir dışına çıkarken yakaladılar, mobese kamerasindafotoğrafları tespit edildi. Bingöl'e giderken yakalandı" ifadelerinikullandı.

ÜÇ SABIKASI VAR!

Çapkınsözlerine şöyle devam etti: "Üzücü bir olaydı. Bir Fenerbahçe taraftarıöldürüldü. Dün geceden bu yana arkadaşlarımız seferberlik halindearaştırma yaptı. Bir takım görüntülerden şahsın nerelerde olabileceğisonucu çıkardık. O fotoğrafı sokak sokak gezdirerek sorduk ve kimliğitespit edildi. O şahsın şehirden çıktığı bilgisine ulaştık. 20 yaşındaüç sabıkası olan birisi. Evine giden birisi şehrin öteki ucundaöldürüldü."

"Bizim için zor bir görevdi. Başsağlığı diliyorum.Fenerbahçe'ye ve maktulun ailesine de başsağlığı diliyorum. Şahsınyakalanması bizi de biraz olsun rahatlattı. İsim yanlış alınmış. Yüceldeğil, Yusuf'muş. Mahalle mahalle dolaşılarak gerçek kişiye ulaşıldı.Sporda şiddet konusu çok geniş kapsamlı çözümlenmesi gereken bir konu."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!