comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman'dan derbi yorumu!

09 Mayıs 2013, Perşembe 00:50

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kupada finale kalmalarını ve Galatasaray ile oynayacakları derbi maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalmalarının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Finale kalmalarını değerlendiren Aykut Kocaman, "Penaltılara giderken her şeyin olabileceğini düşündüm. Bir şekilde kazanmayı başardık ve finale çıktık. Penaltılara geçerken 'İnşallah turu geçeriz' dedik. Benfica maçından sonra çok dağol olarak duygular üst düzeydeyken, kaybettiğiniz andan sonra duygusal anlamda üzülme, boşalma oluyor. Benfica maçı öncesinde takımda oluşan tek takım görüntüsü, birbirine yakın oynayan takım görüntüsü yoktu. Geniş alanda oynadık. Bu Eskişehirspor adına avantaj oldu. Maçın sonrasında fırsatlar da yakaladık ama gol bulamadık" dedi.
 
GALATASARAY DERBİSİ HAKKINDA KONUŞTU
Galatasaray derbisi hakkında da görüşlerini açıklayan Kocaman "Derbi öncesinde hasar tespiti yapacağız. Sonrasında oyuncularımızı dinlendirmeye çalışacağız. O maç için çok fazla söylenecek bir şey yok. Kazanmak ya da kaybetmenin ötesinde üst düzey performansı iki takım da gösterecek. Bu maçın yorgunluğunun derbiye kalacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!