comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yılmaz: "Sadece F.Bahçe alkışlanır"

08 Mayıs 2013, Çarşamba 11:05

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Genel Sekreteri Talat Yılmaz "Derbide Galatasaray'ı niçin alkışlayalım? Biz sadece kendi takımımızı alkışlarız" dedi.

Şampiyon olan Galatasaray'ı pazar günü oynanacak derbide Fenerbahçe'nin alkışlayıp alkışlamayacağı polemiğine Sarı-Lacivertli kulübün genel sekreteri Talat Yılmaz da katıldı. Bilindiği üzere Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın "Alkışlar mısınız" sorusuna verdiği "Zemin müsait değil" yanıtı gündeme oturmuştu.

Genel sekreter Talat Yılmaz ise "Galatasaray, Sivasspor karşısında galip gelip şampiyonluğu ilan edince kendi taraftarı takımı alkışladı. Fenerbahçe taraftarı Galatasaray'ı niçin alkışlayacak? Fenerbahçe taraftarı kendi takımını alkışlar. Galatasaray şampiyon olduysa oldu. Tamam bitti; iki gün sonra şampiyonluk olayı biter. Şampiyonluğu 1 yıl mı yaşayacaklar? Onların şampiyonluğu Türk Telekom Arena'da bitti. Uzatmaya gerek yok" diyerek olaya farklı bir boyut kazandırdı.

Talat Yılmaz, teknik direktör Aykut Kocaman'ın 'Zemin müsait değil' ifadelerini de değerlendirdi. "Kendisi bilir. İster alkışlar, ister alkışlamaz" yorumunu yaptı. Fenerbahçe'nin derbide mutlak galibiyet için oynayacağını ifade eden Yılmaz "Kazanacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sezon rakibini yenemedi

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 1999-00 sezonundan bu yana yenilmediği rakibiyle geçtiğimiz sezon bu statta oynadığı karşılaşmalarda 2-2 ve 0-0'lık beraberlikler almıştı. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan müsabakayı ise Sarı-Kırmızılılar 2-1'lik galibiyetle tamamlamayı bilmişti. Sezon başındaki Süper Kupa maçını ise yine Galatasaray 3-2 kazanmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!