comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den yalanlama

07 Mayıs 2013, Salı 17:35

Fenerbahçe Kulübü, medyada çıkan haberler üzerine resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yıldırım'ın Haziran ayında olağanüstü bir genel kurul yapma kararı alacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik direktör Aykut Kocaman'ın geleceği hakkında da çıkan iddiaların gerçek dışı olduğu belirtildi.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nün o açıklaması...

"Bugün Haber Türk gazetesinde Ferudun Niğdelioğlu imzasıyla çıkan ve bir takım asılsız eklemelerle Milliyet'in internet sitesine de taşınan kulübümüz ve camiamızda kriz algısı yaratmaya yönelik haberlerin tamamı kurguya dayalı kasıtlı ve gerçek dışıdır.

Tüm kamuoyunca bilinmelidir ki Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Yönetimi'nin gündeminde herhangi bir seçim kararı ve hazırlığı bulunmamaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde hiçbir değişiklik olmaksızın genel kuruldan aldığı yetki ve süre tahtında görevinin başındadır.

Benzer şekilde, Başkanımızın ve Yönetimimizin, teknik direktör değişikliği ile ilgili de herhangi bir tasarrufu ve düşüncesi bulunmamaktadır. Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman'dır.

Yalan ve maksatlı haber üretmek konusunda oldukça deneyimli olan ilgili muhabir ve yayın organının yapmış olduğu bu haberlerin derbi müsabakası öncesine tarihlenmesi asla tesadüf değildir.

Bu nedenle Fenerbahçe'yi hedef alarak yapılan bu kasıtlı ve yönlendirici haberlere Fenerbahçelilerin ve Spor Kamuoyunun itibar etmemesini talep etmekle birlikte; Futbol A.Ş düzenleme ve yaptırımlarını hiçe sayarak söz konusu yalan ve manipülatif haberleri yapan kişi ve kurumlar hakkında Türk Ceza Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu'nun hükümleri uyarınca tarafımızdan her türlü yasal yollara başvurulacağını kamuoyuna bildiririz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!