comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'En azından şansımızı...'

28 Nisan 2013, Pazar 22:46

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kayserispor galibiyetini değerlendirdi, Benfica ile oynayacakları rövanş maçına değindi..

Kocaman\'ın yayıncı kuruluşa açıklamalarındantarafından derlenenler şöyle:
\"Matematiksel şansımız devam ettiği sürece mutlak kazanma ihtiyacımız vardı. Bununla beraber 10-15 dakikalık durumumuz, ikinci yarının ilk birkaç maçındaki gibi konsantrasyon eksikliği vardı, geriye düştük. Rakip hızlı atak yapmayı seven bir takım, öne geçtikten sonra buna uygun hale geldi maç ama 15-20\'den sonra ritim yakaladık, yoğun bir şekilde galibiyeti istedik. Orta sahanın ortadan kalktığı son dakikalarda baskımız sonuç vericiydi. Nihayetinde en azından matematiksel olarak şansımızı devam ettirmeyi bildik.\"
Benfica maçında kaçırdığı penaltı sonrası yeniden penaltıyı kullanan Cristian\'la ilgili soru üzerine başarılı teknik adam, \"İlk kaçıran ve kaçırdıktan sonra atan insan değil. Abartmamak lazım, futbol böyle bir oyun. Kişisel olarak ben de çok penaltı kaçırdım, kaçırdıktan sonra da attım. Oyuncuları biraz daha rahat bırakmak gerekiyor. Olağan şeylerden bir tanesi\" diye konuştu.
Benfica ile oynanacak rövanş maçı ile ilgili ise şunları söyledi:
\"Perşembe\'nin ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok. Sadece skoru korumak için değil doğru oyun için çaba göstereceğiz. Sonuçta top ne derse onu kabul edeceğiz.\"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!