comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt: 'Fenerbahçe inanıyor'

28 Nisan 2013, Pazar 22:35

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Kayserispor maçının ardından Benfica iel oynayacakları tarihi karşılaşmayla ilgili de konuştu.

Fenerbahçe'nin Holladanlı yıldızı Dirk Kuyt, Kayserispor maçının ardından karşılaşmayla ilgili olarak görüşlerini die getirdi.

Galibiyeti ve attığı golü yorumlayan Dirk Kuyt, "Fenerbahçe bu sezon çok fazla maç oynadı. Ben de bunların hemen hemen hepsinde oynadım. Bu kadar maç oynamak çok zor ve neredeyse imkansız. O yüzden hocanın bazı oyuncuları dinlendişrme kararı isabetliydi. Ancak bir yandan da ikinci yarıda beni oyuna aldığı için çok mutluyum. ben her zaman oynamak ve takıma katkı yapmak istiyorum"

Attığı golle ilgili konuşan Kuyt "Gerçekten hazırlanış açısında iyi bir goldü. Sotch ve Moussa'nın katkısı var. Hazırlanış açısında bana güzel bir top geldi ve ben de dış vuruşla köşeye gönderdim" diye konuştu.

Benfica ile oynayacakları rövanş maçını değerlendiren Hollandalı futbolcu, "Çok zor bir maç olacak ama biz üzerimize düşeni yapacağız. Fenerbahçe teknik direktörüyle, kulübüyle, taraftarıyla, büyük bir takım ve UEFA'da şampiyonluğa inanıyor. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Gerekeni yapacağız" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!