comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İtalyanlar üzgün, 'Lazio Nakavt'

05 Nisan 2013, Cuma 02:05

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Lazio'yu 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin kazandığı bu galibiyet, İtalyan basınında da geniş bir yer buldu.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe'nin Lazio'yu 2-0 mağlup etmesi, İtalyan basınında "Fenerbahçe Lazio'yu nakavt etti" şeklinde yer buldu. Tutto Sport Gazetesi internet sitesinde maçın tamamlanmasının hemen ardından yayınlanan haberde, "Lazio, kızgın ve yenik. İlk raund Fenerbahçe'nin" başlığı kullanılırken, "Petroviç'in takımı İstanbul'da 2-0 nakavt" ifadesine yer verildi.

Lazio'nun aldığı yenilgiyle yarı finalden uzaklaştığı değerlendirmesinin yapıldığı haberde, "İlk yarıda maç hareketliydi. Lazio oyununu oynadı ama Fenerbahçe yanıtsız bırakmadı" ifadesi kullanıldı. İkinci yarıda Onazi'nin aldığı kırmızı kartın Lazio üzerinde soğuk duş etkisi yarattığı belirtilen haberde Fenerbahçe'nin baskılı oyununun sonunda iki golü bulduğu belirtilirken, "Lazio'nun yarı finale çıkması zor görünüyor" yorumu yer aldı.
La Gazzetta dello Sport internet sitesinde de "Lazio 10 kişiyle Türkiye'de alabora oldu" başlığı altında, ilk yarının Lazio açısından olumlu sonuçlandığını ancak ikinci yarıda gelen kırmızı kartın takımı bloke ettiği belirtildi. Lazio'nun ilk yarıda penaltı beklentisine yanıt alamadığı vurgulanan haberde, "Bu çeyrek finalin ardından yarı final çok uzak görünüyor" ifadesine yer verildi.

Corriere dello Sport gazetesinin internet sitesi maç sonucunu, "Lazio Türkiye'de soyuldu, Fenerbahçe 2-0 yendi" başlığıyla duyurdu. Haberde "İstanbul'da haksız bir penaltı Fenerbahçe'nin yolunu açtı. Daha sonra top Lazio'nun olması gerekirken hakemin hatalı kararıyla Fenerbahçe'ye verildi ve ikinci gol geldi. Gelecek Perşembe Olimpico Stadyumu'nda gerçekleştirilecek seyircisiz maçta, Petkoviç'in takımında Onazi ve Mauri olmayacak. Takımın işi daha da zorlaşacak" ifadesi kullanıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!