comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kanarya twitter'ı salladı!

05 Nisan 2013, Cuma 00:50

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio karşısında kazandığı galibiyeti sosyal medya da büyük yankı buldu.

@fesfena Lazio'nun UEFA'da yenilgisi yoktu, ta ki Fenerbahçe ile karşılaşana kadar.

@OzanKibritci Maçtan önce, Lazio kupada hiç yenilmedi diyenler..Yenilmemiş takım yoktur, Fenerbahçe ile karşılaşmamış takım vardır!

@Aysalozge Çok pardon diyerekten….O zaman kalbimde yatan fenerbahçeaşkıııı fenerbahçem benimmm biriccik sevgilimm soyle senden baska kimimvar benim

@BurakAtesyurek Fenerbahce sen cok yasa, canim feda olsun sana. Hic bir seye degisilmez, senin sevgin bu dunyada.

‏@erkandmrbs Siz buna Fenerbahce demissiniz ama bu bildigin aşk.

@muratkaral Fenerbahçelilere “Yendiğiniz takım dünya devi değil” diyenler, dünya devi tam karşınızda duruyor zaten.
@Durukan_1907 Bizansın Lazio'sunu Osmanlı'nın FENERBAHÇE'si bozgunauğrattı Romayı da yakarız bızansıdaaaa. FENERBAHÇE TÜRKİYE'DİR SARI –LACİVERT ♥ ♥

‏@cunuvar FENERBAHÇE [UE][FA]VORİSİ OLDU!

@fbEm1ne Bu yıl UEFA kupası maçlarında Fenerbahçe; evinde vedeplasmanda yenilmeyen takımları yene yene yoluna devam ediyor. HELALOLSUN!

‏@gulcaanmortaas Hep inandık, hiç yılmadık. En kötü gününde dimdikayaktaydık! Yemin ettik biz bu sene, boyun eğecek herkesFenerbahçe'ye!!!

@ndmrbs Koydum bütün sevinçleri önüme, baktım hepsi fenerbahçe !

@GfbAngels İmparator Neron değil, Fenerbahçe yakacak Roma'yı! Amsterdam'a gidip getirecek kupayı! Yolun sonu şampiyonluk!

@gulsahh23 12 maçta mağlubiyet görmeyen lazıo ya mağlubiyetitattırmakla kalmadık herkese haddini bildirdik şimdi bağırın lan enbüyük Fenerbahçe

@EsraAslan23 Dilimde sarkilarin gunduz gece , deli gibi asigizFenerbahce, bu dunyayi yakariiz senin icin sampiyonluk gelinceeeeeee

@onuraker Uzun zamandir bu kadar cok mutlu olmamistim.Her haftakanser etsende yuzumuzu guldurdugun icin tesekkurlerFenerbahçe,tesekkurler cocuklar..

‏@gecegelencis UEFA sen Fenerbahce'yi ne kadar men edersen et, gunu gelir kupani gozunun onunde kaldirir ! O gun cok cok yakin !
‏@bayasosyalkus Helal olsun Fenerbahçe'm! Çeyreğini attık, yarısı kaldı. Hiçbir şey yerini tutmuyor bu sevinçlerin bu sevdanın!

@busraacay Sizce de Fenerbahçe tam olarak önünde eğilenecek, öpüpbaşına konulacak, Allah ne verdiyse sevilecek, bir takım değil migerçekten?

@Sebooarslan Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden fenerbahçeye vefenerbahçe taraftarının sonsuz desteğine karşı tebrik ederim,beklenenson buydu

@ayca__d ÇOCUKLAR İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZGÜNEŞLİ GÜNLER FENERBAHÇE DÜŞMANLARINI YENECEĞİZ SOKAKLARI CEHENNEMEÇEVİRECEĞİZ!!

@bussraa1907 Maçtan sonra evdeki bayram havasını seviyorum. Fenermaclarından sonra sokakta gururla yürümeyi seviyorum. Fenerbahce'yi dahacok seviyorum.

@Bulent__Kocak Bu galibiyet 12 numaranın eseridir.Fenerbahçetaraftarıyla hep daha iyi olmuştur,bu kadar seyircisiz cezanın sebebi debudur..

@BusahGENCER Ayağa kalk ceketini ilikle esas duruşa geç ve başını öneeğip selam ver Avrupa dümenlerle 1 yılını yediğin Fenerbahçe hakkınıalmaya geliyor

@FurkaanCan Fenerbahce diye bi hastalıgım var, Allah şifa vermesin.

@Eda_Yilmz Dilimde sarkilarin gunduz gece, deli gibi asigiz fenerbahce, bu dunyayi yakariz senin icin, sampiyonluk gelince!!!

AMK


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!