comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman galibiyeti değerlendirdi

05 Nisan 2013, Cuma 00:46

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında evinde Lazio'yu 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Aykut Kocaman galibiyeti değerlendirdi.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamalarından 'un derledikleri;
"Özellikle ilk yarıda zorlama paslar ve zorlama driplingler Lazio'yu maçın içine iyice çekti, bunu iyi yapıyorlar. İlk yarıda zorlandık. Direk olarak kaleye gitmeyi isteyen bir ambiansın içinde pas trafiğinde zorlandık. İkinci yarıda özellikle rakibimizin 10 kişi kalması bizi rahatlattı. 10-15 dakikalık bocalamadan sonra oyunu kanatlara yayarak iyi oyuna döndük. Penaltının gelmesi çok önemliydi. Rakibimizin gücü ve fizik gücü çok iyiydi. Rakibimiz 11 kişi devam etseydi açıkçası nasıl bir maç olurdu bilinmez. İkinci maça çok iyi hazırlanmalıyız. Önce Süper Lig'deki Orduspor maçına, sonra da Lazio maçına odaklanacağız..."

"Bu 8 takımı içinde olmak önemli. Çok ciddi anlamda fizik gücüne ihtiyaç var. Bugünkü rakibimiz de bunu gösterdi. Duygu, istek ve arzu çok iyi ama bunu tamamlamalıyız. Çok ciddi bir maç oynayacağız. 4 takımın içinde olmalıyız. Kapıyı açtık içeri girmeliyiz..."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!