comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İnönü'de gözler Webo ve Sow'da olacak

28 Şubat 2013, Perşembe 12:19

Feenrbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş ile yapacağı derbi maçta golcüleri Pierre Webo ve Moussa Sow'a güveniyor.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de 3 Mart Pazar günü Beşiktaş ile yapacağı derbide sarı-lacivertlilerin gözleri Webo-Sow ikilisinde olacak. Sezonun ikinci yarısındaki 6 lig mücadelesinde 3'er gole imzasını atan ikili, derbi öncesi sarı-lacivertli ekibin hücum bölgesindeki tehlikeli isimleri olarak dikkati çekiyor. Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Webo, İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasıyla attığı 9 golle birlikte Süper Lig'de bu sezon 12 kez golle buluşurken, Sow ise 10 gole sahip.
 
Büyük maçlarda tecrübeliler

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonlarını geçiren Webo ve Sow ikilisi büyük maçlarda önemli tecrübelere sahip. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olarak geçen sezondan itibaren (2011-2012) Süper Lig'de forma giymeye başlayan Webo, lacivert-turunculu formayla Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor mücadelelerinde gol atarken, şimdiye kadar sadece Beşiktaş filelerini havalandıramadı. Webo'nun Fenerbahçe'ye karşı 4, Trabzonspor'a karşı 2, Galatasaray'a da 1 golü bulunuyor.
Geçen sezonun devre arasından itibaren Fenerbahçe formasını giymeye başlayan Sow ise bu kısa dönemde Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında gol atma başarısını gösterdi. Sow'un Beşiktaş'a karşı 2, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı da 1'er golü bulunuyor.
Deplasman golcüleri Sow ve Kuyt


Sarı-lacivertli ekipte Webo-Sow ikilisine hücumda en büyük katkıyı Kuyt'ın yapması bekleniyor. Fenerbahçe'nin bu sezon rakip sahalarda çıktığı maçlarda Sow ile birlikte en çok golü atan (3'er gol) ismi olan Kuyt, BJK İnönü Stadı'ndaki son derbide de takımının itici gücü olacak. Fenerbahçe'nin bu sezon rakip sahalarda yaptığı 11 maçta Sow ve Kuyt'ın 3'er golünün yanı sıra, Selçuk Şahin, Hasan Ali Kaldırım, Semih Şentürk, Cristian, Gökhan Gönül ve sarı-lacivertli formayla henüz 2 deplasman maçına çıkan Webo'nun 1'er golü bulunuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!