comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Trabzon direnişi!

27 Şubat 2013, Çarşamba 22:34

Ziraat Türkiye Kupası'nda grubunda liderliğini garantileyen Fenerbahçe, Kadıköy'de 1461 Trabzon'a 3-2 yenilerek bu sezon kupadaki ilk yenilgisini aldı. Fenerbhaçe yarı finalde Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda liderliğigarantileyen Fenerbahçe son maçında, iddiası kalmayan PTT 1. Lig ekibi1461 Trabzon ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-2'lik skorla 1461Trabzon lehine sonuçlandı. Fenerbahçe'nin gollerini 32'de Caner Erkin ve40'ta Selçuk Şahin'den gelirken, Karadeniz temsilcisinin cevapları 36.dakikada Mustafa Tiryaki ve 66'da Yusuf Doğan'dan ve 86'da Jebrin'dengeldi. Fenerbahçe bu skorla bu sezon Türkiye Kupası'ndaki ilkyenilgisini aldı.

Fenerbahçe iç saha desteğini arkasına alarak,liderliğin de verdiği rahatlıkla başlarda üstün bir oyun sergilese deikinci yarıda yıkıldı. İlk yarıda sağlı sollu ataklar gerçekleştirensarı-lacivertlilere karşın 1461 Trabzon da tehlikeli hücumlar yaptı.Karadeniz ekibinin 22. dakikada bir topu da direkten döndü.

KRASIC 11'DE

Uzunsüredir teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadroya alınmayanMilos Krasic, bu maçta sahne aldı. İlk yarıda sağ kanatta hareketligözüken Sırp futbolcu istediği şansları bulamadı.

FENERBAHÇE BASTIRDI CANER BOMBALADI...

İlkyarıda Fenerbahçe oyunun büyük bir bölümünde topa sahip olan taraftı.Fakat konuk ekip de etkili kontraataklarla Fenerbahçe'yi yıpratmayaçalıştı ve tehlikeli ataklar da buldu. 22. dakikada Karadeniz ekibininbir topu direkten dönerken ilk gol ev sahibi ekipten geldi. 32'de Canerceza sahası dışından çok güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturdu:1-0

CEVAP GECİKMEDİ...

Herkes Fenerbahçeskor avantajını da arkasına alıp üstün durumunu devam ettirir diyedüşünürken Karadeniz ekibinden beraberlik golü geldi. Savunma arkasınasarkan Mustafa Tiryaki, çok klan bir vuruşla Serkan Kırıntılı'yı avladıve mücadeleye 1-1'lik eşitliği getirdi.

SELÇUK ŞAHİN SAHNEDE

Dakikalar40'ı gösterdiğinde ise sarı-lacivertlilerde ilk golün sahibi Canertekrar sahnedeydi. Sağ kanattan serbest vuruş kullanan Caner Erkin'inortasına Selçuk Şahin düzgün bir kafa vurarak kaleci Fatih'i avladı vetakımına 2-1 üstünlüğü getiren isim oldu.

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI AMA...

İlkyarıda kurduğu skor ve oyun üstünlüğünü 2. yarının başında da ortayakoydu Fenerbahçe. Üst üste ataklarla rakibini yıpratmaya çalışan evsahibi ekip, ilk bölümde Krasic'le önemli bir fırsattan yararlanamadı.Maçın ilerleyen bölümlerinde ise Karadeniz ekibi çok tehlikelipozisyonlar buldu ve Fenerbahçe kalesinde üst üste tehlikeler yaratmayabaşladı. Bu tehlikeler meyvesini 66'da verdi. Maçın son anlarınageldiğimizde ise 86'da Jebrin ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşlaFenerbahçe'yi deviren golü kaydetti. Maç da bu skorla sonuçlandı.

RAKİPLERİ ESKİŞEHİR

ZiraatTürkiye Kupası A Grubu'ndan lider olarak çıkan sarı-lacivertliler BGrubu'nun ikincisi Eskişehirspor ile yarı finalde karşı karşıya gelecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!