comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Çek efsaneden Plzen yorumu!

27 Şubat 2013, Çarşamba 21:45

Çek futbolunun efsane isimlerinden Pavel Nedved, Viktoria Plzen'in Fenerbahçe karşısındaki şansını yorumladı..



Çek futbolunun efsane isimlerinden Pavel Nedved, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda (Son 16) temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Viktoria Plzen'in şansını yorumladı.
İtalya'nın güçlü ekibi Napoli'yi iki maç sonunda 5-0'la geçen Plzen'in başarısı hakkında konuşan Nedved, "Napoli belki ilk maçta Plzen'i hafife aldı ama Plzen bileğinin hakkıyla turu geçti. Umarım kupada yola devam ederler. Övgüye layıklar" dedi.

Plzen'in, 1996 yılındaki UEFA Kupası'nda yarı finale yükselen Slavia Prag'ın izinden gidebileceğini ve final bile oynayabileceğini dile getiren eski yıldız, "Hiç kimse bunu göz önünde bulundurmasa da Plzen bu başarıyı tekrarlayabilir. Fenerbahçe ile zorlu maçlar oynayacaklar. Açık bir futbol sergileyeceklerine inanıyorum ve en büyük avantajları oynamaktan korkmamaları" dedi.

Plzen Teknik Direktörü Pavel Vrba'ya da övgüler yağdıran Nedved, "Plzen'in harika bir teknik direktörü var. Takım oyunu oynatıyor ve oyuncuları da O'na saygı duyuyor. Oynadıkları futbol bana keyif veriyor" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!