comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman rotasyon!

24 Şubat 2013, Pazar 19:45

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçında 11 kurgusunda değişiklikler yaptı..

Yoğun maç temposunda futbolcularını dinlendirmek isteyen sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü, bazı mevkilerde görev verdiği isimlerde değişikliğe gitti.

Cezası nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'nde BATE Borisov ile yapılan rövanş mücadelesi ve ligdeki son Trabzonspor maçında forma giyemeyen Meireles'i 11'e alan Aykut Kocaman, orta alanda genelde 11'de bulundurduğu Cristian'a yedekler arasında yer verdi.

Eşi doğum yaptığı için önceki gün Paris'e gidip gelen Sow'u yedekler arasında tutan Fenerbahçe Teknik Direktörü, orta alanın solunda bu fubolcunun yerine haftalar sonra Stoch'u 11'e dahil etti.

-Ziegler ve Salih Uçan, 18'de yok-
Teknik direktör Kocaman, BATE Borisov ile yapılan maçta 11 kişilik kadrosunda yer verdiği Ziegler ve Salih Uçan'ı Kasımpaşa karşısında 18'e almadı.

Savunmanın solunda Ziegler'in yerine Hasan Ali Kaldırım görev alırken, UEFA listesinde bulunmadığı için BATE Borisov mücadelesinde forma giyemeyen Emre Belözoğlu ve cezalı Meireles'in orta alanda görev almasıyla Salih Uçan da kadroda kendisine yer bulamadı.

Savunma oyuncusu Bekir İrtegün de bu maçta Yobo-Egemen Korkmaz ikilisinin görev almasıyla yedek kaldı.

Sarı-lacivertli takımda Ziegler, Salih Uçan'ın yanı sıra Mehmet Topuz, Krasic, Orhan Şam, Sezer Öztürk, Serdar Kesimal, Selçuk Şahin, Recep Niyaz ve kaleci Mert 18 kişilik kadroya alınmadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!