comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Kocaman'ın derdi !

24 Şubat 2013, Pazar 11:00

F.Bahçe’nin hocası Aykut Kocaman, devre arası transferlerinden Emre Belözoğlu, Ziegler ve Webo’nun direkt olarak ilk 11’e monte edilmesiyle 18 kişilik kadroya bile girmekte zorlanan Krasic ve Stoch’tan yana dertli..

Sezon başından beri bu oyunculara verdiği şansın karşılığını bir türlü alamayan kurt çalıştırıcı, milyon Euro’luk ikiliye neden kesik attığının yanıtını verdi..

Skorer'in haberine; Kocaman söz konusu futbolcular için "Kendilerine özel program hazırladık, kondisyonerler tuttuk. Ama aradan geçen sürede forma rekabetine girmeye hazır duruma geleceklerine hâlâ %20-%30’larda seyrediyorlar. %60 seviyelerine çıksalar, ya idmanda ya da bir maçta onlardan ışık görsem hemen formayı teslim edeceğim." dedi.

‘KABUL ETMİYORLAR’
"Kendileriyle konuşmama rağmen eksikleri olduğunu kabul etmiyorlar. Beni en çok umutsuzluğa iten durum da bu. 11’i zorlayacakları günü sabırsızlıkla benziyorum” yorumunu yapan tecrübeli hoca, bu iki yıldızı kazanmak için elinden geleni yapıyor.

2013’TE ligde hiç oynamayan Stoch, sadece kupadaki 3 kez sahaya sürüldü.. Bu sezon golü olmayan Slovak yıldız, geçen sezon ise 28 lig maçında 10 gol atmış, kupadaise 2 gol atıp, 2 de asist yaparak zaferin mimarlarından olmuştu. Krasic de tıpkı takım arkadaşı gibi yeni yılda sadece kupadaki Bursa maçında görev yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!