comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe kaleye duvar ördü

24 Şubat 2013, Pazar 01:49

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin, son maçlarda savunmasında gösterdiği başarı dikkatlerden kaçmadı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin, son maçlarda savunmasında gösterdiği başarı dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe 21.haftada Mersin İdman Yurdu ile başlayan ve hafta içi Bate Borisov maçıyla biten zorlu fikstürü gol yemeden 3 galibiyet 1 beraberlik alarak tamamladı. Önce deplasmanda Mersin İdman Yurdu karşısında 1-0 kazanan Fenerbahçe ardından Bate Borisov deplasmanında 0-0 berabere kalmıştı. Fenerbahçe 22.haftada deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 yendikten sonra hafta içi maçında Bate Borisov'u 1-0 yendi ve tur atladı. Son 4 maçında gol yemeyen Fenerbahçe 5 gol attı.

SARACOĞLU'NDA PAROLA GALİBİYET

Fenerbahçe bu sezonun ikinci yarısında iç sahada galibiyetle tanışamadı. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 2.yarısında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi aldı. Fenerbahçe 3 galibiyetini de deplasmanda (Gaziantepspor 2-1, Mersin İ.Y. 1-0, Trabzonspor 3-0) alırken sahasında oynadığı 2 maçı da kazanamadı. Fenerbahçe 18.haftada sahasında S.B.Elazığspor ile 2-2 berabere kalırken 20.haftada Sivasspor'a 2-1 kaybetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!