comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vrba: F.Bahçe değerli bir takım

22 Şubat 2013, Cuma 06:34

UEFA Avrupa Ligi son 16'da Fenerbahçe'nin rakibi olan Viktoria Plzen'de teknik direktör Pavel Vrba açıklamalarda bulundu.

İtalya Serie A'da şampiyonluğa oynayan Napoli'yi deplasmanda 3-0, evinde de 2-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi son 16'da Fenerbahçe'nin rakibi olan Viktoria Plzen'de teknik direktör Pavel Vrba açıklamalarda bulundu. Çek çalıştırıcı rakipleri Fenerbahçe için 'iyi bir eşleşme' yorumunda bulundu. Vrba maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Elbette bu iki ayaklı maç öncesinde favori olarak gösterilmiyorduk. Oyuncularımın gösterdiği performans ve sonuç beni çok etkiledi. Napoli gibi takımlarla mücadele edebildiğimiz için de çok mutluyum. Bir çok pozisyonu değerlendiremedik. Napoli çok güçlü bir takım. İki maçta da gol şansları yakaladılar. Şans da bizim yanımızdaydı, ama bu sefer şans oyunu daha çok isteyen kalplerin tarafında oldu" ifadelerini kullanarak zaferlerini değerlendirdi.

"FENERBAHÇE DEĞERLİ BİR TAKIM"
Plzen takımının çalıştırıcısı Fenerbahçe eşleşmesini de değerlendirdi. 2010 Ağustos'ta oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. ön elemesinde Beşiktaş'a elendiklerini hatırlatan Vrba şu açıklamalarda bulundu: "Avrupa Ligi'nde son 16'ya kaldığınızda takım seçme şansınız pek olmuyor. Tek dezavantajımız belki ilk maçı evimizde oynayacak olmamız, bunun yanında Fenerbahçe değerli bir takım. Beşiktaş'tan sonra şimdi de Fenerbahçe ile karşılaşacağız. O maçta da kötü değildik ama tecrübe eksikliğimiz vardı."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!