comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Belhanda transferinde Fenerbahçe'ye şok!

01 Ocak 1970, Perşembe 02:00

Montpellier Başkanı Louis Nicollin, Belhanda'nın Fenerbahçe'ye transferi hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Montpellier Başkanı Louis Nicollin, Fransız medyasına yaptığı açıklamalarla kafaları karıştırdı. Nicollin, Fenerbahçe'nin bugün akşam saatlerinde görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Younes Belhanda'nın sarı-lacivertli takıma gitmeyeceğini savundu. 

L'Equipe'e konuşan Fransız ekibinin sıradışı başkanı, "Belhanda'nın da gitme izni var. Ama Türkiye hariç. Kim istiyor onu bilmiyorum. Ohoo, Türkiye meselesi karışık (finansman garantisi vs). Oraya gitmeyecek, bu imkansız. En fazla İngiltere'ye ya da Almanya'ya gider, ben oyuncularımı hep oralara satarım. Barça ve Real'i dışarıda bırakırsak İspanya bile çok zor" ifadelerini kullandı.

"Mbiwa g*tse ben ne yapayım!"
Öte yandan Nicollin, Newcastle United ile anlaştığı iddia edilen Mapou Yanga-Mbiwa'yı garip bir dille eleştirdi. 
23 yaşındaki oyuncu, 8 milyon avro karşılığında Newcastle United'ın yolunu tutarken; Nicollin, yine kendine has bir üslupla transfer hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Nicollin, oyuncusu hakkında "Newcastle'ı mı tercih etmiş? Oyuncu g*tse ben ne yapayım? Ama sanırım bu transferde Alan Pardew önemli rol oynadı. Bana sorarsanız Newcastle çok kötü bir seçim. Önümüzdeki sene tekrar takımdan yollarlar. Neyse, beni ilgilendirmiyor. Kimsenin yeri doldurulmaz değildir. Ben aldığım paraya bakarım" diyerek Mbiwa ve Newcastle'ın tercihini eleştirdi.
Mbiwa, bu sezon Ligue 1'de 16 kez Montpellier forması giydi.


(goal.com)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!