comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Öztürk'ten Fener ve Trabzon yorumu!

21 Ocak 2013, Pazartesi 13:45

Sanica Boru Elazığspor'un genel menajeri Özgür Öztürk, Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçta takımın iyi mücadele ettiğini belirterek, "Şehrimize, taraftarımıza yakışır şekilde mücadele ettik" dedi.

Sanica Boru Elazığspor'un genel menajeri Özgür Öztürk, Spor Toto Süper Lig'de dün Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçta takımın iyi mücadele ettiğini belirterek, "Şehrimize, taraftarımıza yakışır şekilde mücadele ettik. İleriki maçlarda bu mücadelenin karşılığı 3 puan olacaktır" dedi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu sergilediklerini ancak ikinci yarıda Zeegelaar'ın kırmızı kart görmesinden sonra oyunun dengesinin değiştiğini söyledi. Kırmızı kartın ardından Fenerbahçe'nin Zeegelaar'ın mücadele ettiği kanatta baskı kurduğunu anlatan Öztürk, ilk golü bireysel hata sonucu yediklerini belirtti.

Fenerbahçe karşısında takımın iyi mücadele ettiğini vurgulayan Öztürk, ''Herkesin kolay bir karşılaşma gibi gördüğü maçtan, bize yakışır şekilde mağlup olmadan döndük. Takımımıza yeni katılan Jervis'in gol atması bizi ayrıca mutlu etti. Bundan sonraki maçlarda daha etkili, baskılı, mücadeleci bir takım olarak oynamaya devam edeceğiz. Şehrimize, taraftarımıza yakışır şekilde mücadele ettik. İleriki maçlarda bu mücadelenin karşılığı 3 puan olacaktır. Oynadığımız futboldan da görüldüğü gibi ligde kalma korkusu yaşamıyoruz'' diye konuştu.

Gelecek haftalar için olumlu sinyal veren bir kadroya sahip olduklarını belirten Öztürk, ligde hafta sonu Trabzonspor'u konuk edeceklerini anımsatarak, bu maçta taraftarlarını tribünlerde görmek istediklerini sözlerine ekledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!