comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yetiş ya YUNUS!..

21 Ocak 2013, Pazartesi 12:18

Galatasaray'da Wesley Sneijder transferinin tamamlamasından sonra sarı-kırmızılı kulübün ezeli rakibi Fenerbahçe de önemli bir transferi noktalamak üzere...

Fenerbahçe'de ara transferde hareketli saatler yaşanıyor. Faslı Younes (Yunus) Belhanda konusunda kulübü Montpellier ile pazarlıkta son noktaya gelen sarı-lacivertli takım transferi noktalamak üzere. Fas Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan 22 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağlayan Fenerbahçeli yöneticiler Montpellier'i 9 milyon euro'da ikna etti. Fransız cephesinden resmi cevap yazısı bekleniyor.

ORTA YOL BULUNDU
Fransız ekibi genç yıldız adayı için kapıyı 15 milyon euro'dan açarken Fenerbahçe ilk teklifinde 7 milyon euro, ikinci teklifinde 8 milyon euro'ya çıkarkan final teklifini ise 9 milyon euro'ya çıkartarak Montpellier kulübü başkanı Louis Nicollin'i ikna ettiği iddia edildi. Fransa doğumlu Faslı futbolcu 2009 yılından beri Montpellier forması giyerken geçtiğimiz yılın Fransa Ligue 1'de Yılın En İyi Genç Oyuncusu ve Yılın Golü ödülüne layık görülmüştü. Oyuncu için geçtiğimiz yıl transfer borsasında Montpellier başkanı tarafından "60 milyon euro" telaffuz ediliyordu.

Fenerbahçe'de Elazığspor karşısında alınan beraberlikten sonra yöneticilerin Belhanda transferinde hızlandığı, menajer Hasan Çetinkaya'nın bu hafta Fransa'ya giderek transferi noktalayacağı öne sürüldü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!