comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fener bombalara hazırlanıyor!

21 Ocak 2013, Pazartesi 09:30

Transferde suskunluğunu koruyan Fenerbahçe'nin iki bomba birden patlatmaya hazırlandığı belirtiliyor. Belhanda'da büyük bir gelişme kateden sarı lacivertliler, Emenike'ye kiralama formulü uygulamak istiyor.

Fenerbahçe yönetimi, Faslı yıldızı 4.5 yıllığına renklerine bağladığı iddia edildi. Emenike ise Spartak'tan 1.5 yıllığına kiralanacak.
Fotomaç'ın haberine göre; Transferde suskunluğunu koruyan Fenerbahçe'nin iki bomba birden patlatmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Kulislere dün sarı-lacivertli takımın Younes Belhanda ve Emmanuel Emenike'nin işini bitirdiği haberi düştü.

Yönetimin, Montpellier'in Fas'lı yıldızı 4.5 yıllığına renklerine bağladığı iddia edildi. Fransız ekibiyle pürüzlerin giderildiği, işin imzaya kaldığı belirtildi. Asıl sürpriz ise Emenike konusunda yaşandı.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın çok istediği Nijeryalı santrforu bonservisiyle alamayan Fenerbahçe'nin, kiralama formülü ile işi bitirdiği ileri sürüldü. Emenike'nin 1.5 yıllığına kiralama konusunda Spartak Moskova ile anlaşma sağlandığı ifade edildi.

Yönetim kurulu üyesi Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu Mosturoğlu, kendine ait twitter hesabından, "Emmanuel Emenike 1.5 yıllığına kiralık, Yunus Belhanda ise 4.5 yıllığına fenerbahçe'de" mesajını geçti. Daha önce Kuyt ve Krasic'in transferlerini de ilk yazan kişi olan Batu Mosturoğlu'nun tweet'i taraftarları heyecanlandırdı.

FB - GS REKABETİNİ SORDULAR
Fenerbahçe'nin Younes Belhanda ile anlaşması, Arap gazetecilerin de ilgisini çekiyor. Fas Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden yıldız oyuncu ile takım arkadaşı Galatasaraylı Nordin Amrabat'ı idman sonrası bir araya getiren basın mensupları, Türkiye'deki Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini sordular. Ancak Amrabat ve Belhanda bu konudaki sorulara yorum yapmaktan kaçındılar.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!