comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"Şaka gibi maçtı..."

20 Ocak 2013, Pazar 22:00

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sanica Boru Elazığspor maçını "şaka gibi" olarak yorumladı, mücadeleyi değerlendirdi...

"Şaka gibi bir maçtı bizim adımıza. Bir gün önce ve bugün devam eden güzelliklerle, rakiplerin kayıpları vardı. Kupada iki deplasman oynayıp kazanarak, biraz daha yukarıya çıkıyor gibiydik. Kağıt üzerinde her şey normalleşmeye gidecek gibiyken tam tersi oldu. Bütün maç boyu ve ilk yarıda Elazığspor'un bulduğu iki şutun da gol olması her şeyi değiştirdi. Düşündüğümüz gibi oyuna başlayamadık. İki golü yiyince de değil, ikinci yarıda oyuna başladık. Gol yedikten sonra o reaksiyonu veremedik. İkinci yarıda maçı çevirmek kolay değildi, bu enerjiyi sarfetti oyuncular. İkinci yarıda mücadele, uzun top, sprintlerle, onlarca şut ve pozisyon, 2-2'lik Fenerbahçe camiasını ve kimseyi tatmin etmeyen bir skor ortaya çıktı".

"Her olayı bir yere bağlamak doğru ve kolay olmayabilir. Bizim ve oyuncularımızın düşünceleri aynıydı ama kimi zaman 'nasılsa kazanırız duygusu' öne geçiyor. Bu daha ön plana çıktı bugün. Bursa'yı geriden gelip yenince bu duygu öne çıkmış olabilir. Tüm olayı bir nedene bağlayamayız, futbol böyle bir oyun. İnsanların her zaman düşünceleri yaşadıkları aynı olmuyor.2-0'dan sonra reaksiyon ikinci yarıdaki reaksiyon doğru reaksiyondu. Çok çok üzgünüz tabii ki".

Bu arada Kocaman transferle ilgili soruya, "Gelişen bir şey yok, bu işle ilgilenenler aynı şekilde ilgileniyorlar" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!