comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan'a gönül koydular!

19 Ocak 2013, Cumartesi 13:00

Fenerbahçe'nin başarılı milli sağ beki Gökhan Gönül'e Rusya'dan kanca.

Fenerbahçe'ye 2011-2012 sezonu başında 10 milyon euro verip Emenike'yi alan Moskova ekibinin 28 yaşındaki Gökhan için de 9 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

Süper Lig'in ikinci yarısında şampiyonluk kovalamanın yanında hem Avrupa Ligi'nde hem de Türkiye Kupası'nda hedeflerine ulaşmak için kadrosuna takviye arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül'e Rusya'dan kanca.

Star'ın haberine göre, Sezon başında Fenerbahçe'den Emenike'yi transfer eden Spartak Moskova'nın milli yıldız için de teklifte bulundu.

Moskova ekibinde Unai Emery'nin gönderilmesinden sonra takımın başına geçen Valeriy Karpin'in talebi doğrultusunda harekete geçen yönetimin, Gökhan Gönül için Sarı-Lacivertliler'in kapısını çaldığı bildirildi. Sezon başında Emenike için Kanarya'ya 10 milyon euro ödeyen Spartak'ın Gökhan için de 9 milyon euro teklif ettiği kaydedildi.

Fenerbahçe'de 28 yaşındaki başarılı kanat oyuncusunun yurt dışına gitmeye sıcak bakması nedeniyle Ruslar'ın önerisinin yönetim kurulunda değerlendirmeye alındığı ifade ediliyor. Ancak Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın sağ kanatta elinde çok fazla alternatif olmaması nedeniyle Gökhan'ın satışına karşı çıktığı belirtiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!