comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Nicollin, Belhanda müjdesi verdi!

19 Ocak 2013, Cumartesi 12:03

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin 1 numaralı transfer hedefi durumunda olan Younes Belhanda'daki son gelişmelerle ilgili Louis Nicollin'den, sarı lacivertli taraftarlara müjdeli haber geldi.

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin listesinin 1 numarası durumunda olan ve günlerdir transferde aşama kaydedilmediği haberleri gelen Younes Belhanda'da Fransa'dan Fenerbahçe taraftarını sevindirecek haberler geldi. Fransa'nın La Provence gazetesine konuşan Montpellier başkanı Louis Nicollin, önceki pazarlığa yanaşmaz ve agresif açıklamlarının aksine daha uzlaşmacı bir tavır takındığı dikkatleri çekti. "Younes Belhanda için sadece tek bir teklif var." diyen Nicollin, "Sadece tek bir sıkıntı var, Fenerbahçe parayı üç yıl içinde ödemek istiyor. Bu konuda topu bize atıyorlar." dedi ancak müjdeli haberi de verdi; "Fenerbahçe şimdi daha uzlaşmacı bir tavır takınmış durumda. Görüşmeler böyle devam ederse Belhanda transfer olabilir." dedi.

48 saat izin vardı
Fas basınına Fenerbahçe'yle anlaştığını açıklayan Belhanda, sonunda Montpellier'e de rest çekmişti. Fas sitesi Maroc Football'un haberine göre, Belhanda, herhangi bir kulüp ile anlaşması durumunda Fas Milli Takımı'ndan 48 saat sürüyle imza izni aldı.

Belhanda ile el sıkışan Fenerbahçe, Montpellier Başkanı Louis Nicollin ile ödeme takvimi konusunda el sıkışırsa Faslı yıldıza önümüzdeki haftaiçi resmi imzayı attıracak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!