comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman'ın Aydınus'a ilk tepkisi değilmiş

19 Kasım 2012, Pazartesi 10:04

Eskişehirspor maçı sonrasında maçın hakemi Fırat Aydınus'a sert tepki gösteren Aykut Kocaman'ın tecrübeli hakem ile ilk 'karşı karşıya' gelmesi değildi bu...

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında damga vuran Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı ve Caner Erkin'in hakem Fırat Aydınus tarafından oyundan atılmasına ilişkin yankılar halen sürüyor. Müsabaka sonrasında Aydınus'a büyük tepki gösteren Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın tecrübeli hakem ile ilgili geçmişte de ilginç cümleler sarf ettiği ortaya çıktı. 2009 yılında yine Süper Lig'de Ankaraspor'un başında bulunan Kocaman, 2-0 öne geçtikleri ancak sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldıkları Kayserispor müsabakasının ardından yaptığı açıklamalarda maçın hakemi Fırat Aydınus'u eleştirmişti. Kocaman, "Fırat Aydınus beğendiğim taktir ettiğim bir hakemdir. Ancak maçın önüne geçmeye çalışması ve maçta duygularıyla hareket etmesi hem kendi adına hem de takımlar adına çok tehlikeli bir durum. Bir an önce kendisine çeki düzen vermesi lazım. Benim bu düşüncem biz galip durumdayken de vardı. Beraberlik sonunda yapılmış bir açıklama olarak algılanırsa üzülürüm." sözleri ile hedef aldığı Aydınus'la 3 yıl sonra yine karşı karşıya gelmiş oldu.

KOCAMAN AYDINUS'A PATLAMIŞTI
Fenerbahçe, Eskişehirspor deplasmanında Caner'in atılması ile 10 kişi kalmış ve maç 1-1 tamamlanmıştı. Maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Aykut Kocaman, "Söyleyecek hiç birşey yok. Fırat Aydınus iyi bir hakem olabilir ama önyargılı biri. Önyargılı birisi iyi bir hakem olamaz. Yazıklar olsun." sözleri ile tepki göstermişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!